reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja głęboki polecam x lander xa, jego wada to waga ale pozatym cudo,nawet w takie zaspy.Sprzedając nie traci się dużo na cenie.
o x-landerze myśleliśmy do tej pory - zastanawialiśmy się między xq i xa właśnie.. ale ostatnio zaczynam rozważać też inne opcje ;-)

reklama
Ewa a ta spacerówka to lekka? Bo ja właśnie szukam spacerówki, co prawda dostałam wózek wielofunkcyjny firmy Polak i ma super koła pompowane ale tak wogóle jest strasznie ciężki i nie dam go rady wnieść z małą po schodach, nawet do windy :)) Też patrzyłam na X landera ale on w sumie tak wielki jak Polak :(

My wczoraj imprezowalsimy.......................a dzisiaj........hmm nawet kaca nie mam ;-)
Dzisiaj Olis spor biegal na podworku......w koncu ludzka pogoda.............
A i maz zrobil mi w piatek niespodizanke i wywolal Oliska zdjecia z sesji...........ktora sma robił...teraz ma ponad 50 zdjec formatu 15X21.Jeszcze musze go pogonic zeby ajksi wielki format an sciane wywolal.juz jendo mamy......60x40 cm czarno-biale.......
Tak to jest, szewc w dziurawych butach chodzi :-)
Jakos nie moge sie zebrac zeby foty kolczykow powstawiac...........:-)

X-lansder ma bardoz mala i waksa gondole-mojej coreckzi syenk w wieku 3 miesiecy juz sie w nia nie miescil.......chyba z ebedziesz miala drobne dziecko
Mclaren nie jest wart swojej ceny-zreszta ma male kola i jest dosyc waski- siedzisko ma waskie.
Za to Maxi Cosi ma super duza gondole i swietna spacerowke................ale xene tez ma opowiednia :-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Nie jestem w stanie nadrobić tych prawie 2000 stron postów..
Jednakże witam Was wszystkie bardzo ciepło.
Chciałabym z Wami zostać na dłużej..

Ewa a ta spacerówka to lekka? Bo ja właśnie szukam spacerówki, co prawda dostałam wózek wielofunkcyjny firmy Polak i ma super koła pompowane ale tak wogóle jest strasznie ciężki i nie dam go rady wnieść z małą po schodach, nawet do windy :)) Też patrzyłam na X landera ale on w sumie tak wielki jak Polak :(

bardzo lekka ( techno xlr ok 7 kg)i składa się jak parasolka więc można w najmniejsze kąty chować.Jednak jak bym mieszkała w domu lub na parterze to bym x landerem jeździła do końca.Spacerówka jest naprawdę super.Tylko waga...

Co do gondoli,to nie wiem czy taka mała.Urodziłam Jasia w lipcu,w marcu nast.roku przestałam z niej korzystać,miał ponad 7 miesięcy (jeździł w rozłożonej spacerowej wersji ,ponieważ rozkłada się prawie na płasko,w śpiworku)a do małych dzieci nie należy.

Hej Dziewczyny!
Witaj:)

reklama
Hej Dziewczyny!

Witaj Ola :)

Ela, to Ty po 12 godzin bidulka...:no:
Estera- dawaj foty !!:-):-)

No z tymi wózkami to jest problem, muszę kupić dobrą spacerówkę, żeby małą długo wozić jak coś i samej w samochód pakować itd. no i może na następne maleństwo się przyda :-p, ale wybór jest przeogromny... chciałabym taką z większymi kołami jak x lander ale żeby lżejsza była... a mclaren ładniutki tylko te kółeczka, a my dużo poza miastem czasu spędzamy i tak się zastanawiam jak się spisuje na piaseczku ,na traweczce hehehe. No nic będę dalej szukać.
Kasia- a Twój wózek faktycznie, cudko kolorowe!

Do góry