aneczka2425
Fanka BB :)
Hej dziewczyny:-)
my już rozlokowani okolica oblukana parę spraw załatwionych tylko mężowy duma nad pracą gdzie iść
osiedle antoniuk w porządku tylko te 4 piętro mnie ten tego zgina
jeszcze sama nie człapałam z wózkiem ale to już niedługo
moja od urodzenia w przeciwieństwie do starszaka spiochem nie jest dużo nie sypia czasem 20 minut jej starcza grunt że nie marudzi bo bym nie myta i głodna chodziła;-)
plamienie może być po badaniu ginekologicznym i jeszcze zależy jak gin zbada niektórzy mało delikatni
byleby nie była to żywa krew w większej ilości
raju jak pomyślę to rok temu już miałam łopotanie w brzuchu
kiedy to było
buziaczki dla brzuszków niech zdrowo rosną bo to najważniejsze:-)
i dla maluszków już na świecie też buziaki ech moja już duża a się przyznam że super się cieszę ale już tęsknie do tego że była taka malutka
my już rozlokowani okolica oblukana parę spraw załatwionych tylko mężowy duma nad pracą gdzie iść
osiedle antoniuk w porządku tylko te 4 piętro mnie ten tego zgina
jeszcze sama nie człapałam z wózkiem ale to już niedługo
moja od urodzenia w przeciwieństwie do starszaka spiochem nie jest dużo nie sypia czasem 20 minut jej starcza grunt że nie marudzi bo bym nie myta i głodna chodziła;-)
plamienie może być po badaniu ginekologicznym i jeszcze zależy jak gin zbada niektórzy mało delikatni
byleby nie była to żywa krew w większej ilości
raju jak pomyślę to rok temu już miałam łopotanie w brzuchu
kiedy to było
buziaczki dla brzuszków niech zdrowo rosną bo to najważniejsze:-)
i dla maluszków już na świecie też buziaki ech moja już duża a się przyznam że super się cieszę ale już tęsknie do tego że była taka malutka
Ostatnia edycja: