reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Hej dziewczyny:-)
my już rozlokowani okolica oblukana parę spraw załatwionych tylko mężowy duma nad pracą gdzie iść:baffled:
osiedle antoniuk w porządku tylko te 4 piętro mnie ten tego zgina:baffled:
jeszcze sama nie człapałam z wózkiem ale to już niedługo:baffled::baffled:
moja od urodzenia w przeciwieństwie do starszaka spiochem nie jest dużo nie sypia czasem 20 minut jej starcza:baffled: grunt że nie marudzi bo bym nie myta i głodna chodziła;-):-D
plamienie może być po badaniu ginekologicznym i jeszcze zależy jak gin zbada niektórzy mało delikatni:baffled:
byleby nie była to żywa krew w większej ilości:happy2:
raju jak pomyślę to rok temu już miałam łopotanie w brzuchu :szok:
kiedy to było:no::-D
buziaczki dla brzuszków niech zdrowo rosną bo to najważniejsze:tak::-)
i dla maluszków już na świecie też buziaki ech moja już duża a się przyznam że super się cieszę ale już tęsknie do tego że była taka malutka:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny:-)
my już rozlokowani okolica oblukana parę spraw załatwionych tylko mężowy duma nad pracą gdzie iść:baffled:
osiedle antoniuk w porządku tylko te 4 piętro mnie ten tego zgina:baffled:
jeszcze sama nie człapałam z wózkiem ale to już niedługo:baffled::baffled:
moja od urodzenia w przeciwieństwie do starszaka spiochem nie jest dużo nie sypia czasem 20 minut jej starcza:baffled: grunt że nie marudzi bo bym nie myta i głodna chodziła;-):-D
plamienie może być po badaniu ginekologicznym i jeszcze zależy jak gin zbada niektórzy mało delikatni:baffled:
byleby nie była to żywa krew w większej ilości:happy2:
raju jak pomyślę to rok temu już miałam łopotanie w brzuchu :szok:
kiedy to było:no::-D
buziaczki dla brzuszków niech zdrowo rosną bo to najważniejsze:tak::-)
i dla maluszków już na świecie też buziaki ech moja już duża a się przyznam że super się cieszę ale już tęsknie do tego że była taka malutka:cool:

Hehe, pewnie, że Antoniuk to fajne osiedle. Mieszkałam tam prze 26 lat w końcu;-)
Współczuję 4 piętra:-), ja też teraz na 4 ale mam windę :-D:-D:-D, gorzej się boję jeżdżenia z mała autobusami bo wiadomo,że nikt nie pomoże... szukam jakiegoś super lekkiego wózka na wiosne( spacerówki) co by Olę w nim wozić.

Ja nie moge się doczekać, kiedy Ola będzie większa, taka siedząca i sztywniejsza, kiedy bedzie już ciepełko i będziemy sobie na podwóreczku szaleć, no i może się nauczy jakoś dłużej spać jak będzie starsza...ech.A jak na nią teraz patzrę to aż trudno sobie wyobrazić, że jeszcze tak niedawno siedziała sobie w moim brzuszku i fikała koziołki, tak jakby to było wieki temu a nie raptem półtora miesiąca temu!

no z 4 nie lekko ale co zrobić;/
a dobrze jest bo blisko do centrum coś załatwić czy co:)
hihi teraz czekasz aż będzie siedzieć ja aż będzie raczkować i chodzić ale już tęsknie za okresem niemowlęctwa taka malusia była delikatna teraz ciężka się robi wali grzechotkami ćwiczy krzyki i darcia i do tego już i włosy ciąga, łapie na nos ucho do oczu ją ciągnie ;p

Eeeee tam, dwulatki sa fajne :-)
Fajnie bylo jak Olis byl maly,a teraz lepiej....dogadasz sie, przesypia cale noce.............chociaz on od zawsze przesypiał.............fajnie gadac zaczyna
Ja na szczescie mieszkam na parterze.............i tak jak kolezanka aneczka na Antoniku-wszedzie mam blisko :-)
Ale zimnica....brrrrrrrrrrrrrrrr, wrocilismy wlasnie z zakupow.................

e-stera ja mam 5 latka i już się zaczyna inaczej widać że dorasta i czasem smutno że tak szybko hehe poczekaj aż twój nie 2 a ze 4 latka będzie miał mądraliński będzie;p

ło boziulku kochana, tu 5 latek , tu 2 latka a ja czekam 6 miesięcy chociaż :)żeby sobie już Ola siedziała. Wiem , że czas szybko leci ale jak patzrę jakie już wasze dzieciaczki duże to się zastanawiam i myśle w duchu "a kiedy ta moja Ola taka będzie" hehe
fajne są takie malutkie dzieciaczki ale chyba jest łatwiej z takimi starszymi, z którymi dogadać się można, powie czy głodne, czy boli... no i "mama" powie :))

hihi moja już mama mówi jakoś od miesiąca :)ale to jeszcze nieświadome jest;/
nawet mi się udało filmik krótki nagrać bo codziennie gada jak mantrę:)

heh Wy tu kochane o tym kiedy wasze skarby zaczną, mówić, chodzić, siedzieć itp a ja już nie moge się doczekać mojej kruszynki kiedy już bedzie na tym światku:-).
a ja sobie byłam 2 dni u siebie w domku (u rodziców):-) troszke się rozerwałam bo i wszystkich starych znajomych odwiedziałam od razu:-):-). no i mój skarbek brzuszkowy już dostał przy okazji małe wyprawki od moich koleżanek.....aj śliczności :-D
najbardziej zaskoczyła mnie moja Mama ,bo jak wiecie wcześniej miała być dziewczynka , no i nakupywała ciuszków jak dla niej ...wszystkie takie różowiutkie:-D:-Dpoprostu cudne...... no i mi dziś je pokazała..... wspominając że jednak bedzie musiała jeszcze raz sie wybrać na zakupy i sprawić coś temu przyszłemu wnuczkowi:-D hmmm no i pocieszałysmy się że może na drugi raz się w sam raz przydadzą :tak:

właśnie wróciłam ze szkoły ,choć zajęcia mam do 20. ale mój kregosłup i żebra odmówiły posłuszeństwa siedzenia tyle godzin na auli. mamy również egz dzisiaj za sobą:tak: miejmy nadzieje,żę do przodu:-D
miłego wieczorku życzę wszytstkim:-)

reklama
Kochane, już po chrzcinach u nas. Zuzia była nieziemsko grzeczna przy chrzcie - zapłakała tylko przy wkładaniu do wody. A tak przy namaszczeniu olejkami śmiała się, "śpiewała", gugała z chrzestnymi. nie spodziewałam się takiego zachowania, byłam przygotowana na najgorsze.

Do góry