reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

to tylko się cieszyć:)
no i masz egzorcyzmy z głowy;p
a mój w pracy i sama cały dzień ech...
szkoda że to zima bo bym połaziła gdzieś z maluchami a tak w domu siedzę a jeszcze nikogo tu nie znam poza rodzina to gdyby nie necik to bym chyba oszalała;p

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo laseczki.......................
Dziecie spi oby jak najdluzej heheh.a aj mam meega lenia.Dobrze z eobaid w zorjaszy jest.
Aneczka zapraszam do mnie na kawke hehe...masz bliziutko.
a i co robimy spptkanie gdzies?Jakies centrum Zabawa dla dzieci co?mo\e w przyszly poniedziałek?

Hejo laseczki.......................
Dziecie spi oby jak najdluzej heheh.a aj mam meega lenia.Dobrze z eobaid w zorjaszy jest.
Aneczka zapraszam do mnie na kawke hehe...masz bliziutko.
a i co robimy spptkanie gdzies?Jakies centrum Zabawa dla dzieci co?mo\e w przyszly poniedziałek?

Ja jestem ZA :-) Teraz tylko trzeba wybrać miejsce :-)

e-stera mieszkasz akurat w tą stronę w którą jeszcze nie szłam bo tak sobie z butka chodzę bo inaczej nie poznam nic i do auchana trafię , w centrum byłam i kolejowa w twoją stronę jeszcze nie pogoda nie dopisuje poza tym mój mnie tam nie kierował;p

reklama
Do góry