reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
e-stera ja tak z innej beczki powiedz mi do jakiej przychodni chodzisz z synkiem i czy jesteś zadowolona??
a ja mieszkam w 19 i chyba wiem gdzie ta apteka teoretycznie bo ich sporo tu jest.

Ja jezdze az na Słoneczny Stok i jestem bardzo zadowolona.
A jak mieszkasz w 19 to jeszze blizej do mnie............................musis zisc do konca ta ulica wzdluz cukierni ktora stoi na rogu.Tam masz sporo skelpow spozywczych;-).
Ale w naszej przychoni na osiedlu kolezanka chwali doktor Kózko.

oj jutro idę na szczepienie i dopiero zobaczę wiem że mąż zapisał do tej która przyjmuje na godziny nie na kolejki jakoś tak bo jest 2 pediatrów a nazwiska oczywiście nie zapamiętał;/
polecała mi rodzina na rzemieślniczej nową przychodnie ale tak wyszło że na razie wybraliśmy bliżej jak coś będziemy zmieniać, kurcze dla mnie to ważne bo my alergicy synek i ja wziewnie już córa na razie pokarmowo i wiesz mamy nawet mleko na receptę mam nadzieję że ten lekarz nie będzie robił przeszkód i eksperymentował;/
no nic jutro zobacze ale stresa mam bo wiem że niektórzy swoje mądrości wprowadzają;/

Planeta Urwisa to na 1000-lecia tak? Fajnie by było się spotkać... Ja to całymi dniami sama i sama hehe . Mam nadzieję, że tylko transport sobie znajdę :-), może mąż autobusem do pracy pojedzie:-p

Aneczka- Doktor Kózko- też słyszalam o niej dobre opinie, mój młodszy brat do niej chodził to kobietka taka na miejscu i dokładna jest i wysłucha.

Kóżko przyjmuje rozumiem w tej przychodni koło mnie tak??koło ing banku??
kurcze tam jest dwoje pediatrów na godziny i na kolejkę i do tej na godziny się zapisaliśmy.
mam nadzieję że dobrze wybraliśmy bo my nie dość że alergicy to córcia ma nie do końca sprawne nerki ma odpływy w nerkach i wymaga większej kontroli. Już raz z powodu infekcji leżała w szpitalu i się że tak powiem teraz lękamy.
hihi widzę że muszę plan miasta przestudiować sobie bo zielono mi jak słyszę nazwy osiedli;p

Tak, Kózko przyjmuje w tej przychodni za bankiem, na parterze jest dla małych dzieciaczków a na górze dla dorosłych:-)

Powolutku, nauczysz się miasta a już najbarzdiej jak będzie ciepło i na spacerki dłuuugieee będziesz chodzić:-) Póki co, pytaj;-)

a to może i do niej idę;p
jutro się dowiem;p
tak to jest jak mąż załatwia;p
w domu wszystko zrobi gotuje,sprząta szyje ale urzędowe sprawy najlepiej jak ja załatwiam;/

reklama
Do góry