reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kochane już wiem co oznaczały te moje bóle w okolicy żołądka.... to był własnie bol żołądka bo jednak przechodze grype żołądkową :-:)-:)-(. Właśnie w Sylwestra zaraziłam sie od dzieci znajomych..... zresztą nie ja jedna, bo reszta znajomych też. Mój K. śmiał sie ze pewnie cos zjedlismy nie tak....... a dziś dopadł wirus i jego :tak::-(napewno zarazil sie juz ode mnie :-:)-(.
jutro mam bad. na glukoze i wlasnie zastanawiam sie czy nie przełozyc tego zw. z moim stanem

reklama
Kochane już wiem co oznaczały te moje bóle w okolicy żołądka.... to był własnie bol żołądka bo jednak przechodze grype żołądkową :-:)-:)-(. Właśnie w Sylwestra zaraziłam sie od dzieci znajomych..... zresztą nie ja jedna, bo reszta znajomych też. Mój K. śmiał sie ze pewnie cos zjedlismy nie tak....... a dziś dopadł wirus i jego :tak::-(napewno zarazil sie juz ode mnie :-:)-(.
jutro mam bad. na glukoze i wlasnie zastanawiam sie czy nie przełozyc tego zw. z moim stanem

O widzisz :tak::tak::tak:.No to kuruj się,mam nadzieję,że już lepiej się czujesz,bo ta jelitówka chyba za długo nie trwa :tak::tak::tak:

Nie przekłądaj. Badanie na glukozę nie ma nic wspólnego z jelitówką.
do kwietnia na pewno wytrzymasz i czas zleci w okamgnieniu :-) U niektórych dzieci wyciszają się przed porodem. Moja zuzia tylko w trakcie skurczów nie była aktywna. Nie bój się, jeszcze za wcześnie ;)

Nie przekłądaj. Badanie na glukozę nie ma nic wspólnego z jelitówką.
do kwietnia na pewno wytrzymasz i czas zleci w okamgnieniu :-) U niektórych dzieci wyciszają się przed porodem. Moja zuzia tylko w trakcie skurczów nie była aktywna. Nie bój się, jeszcze za wcześnie ;)
dzieki za odp. wlasnie i tak nie moglam sie dodzwonic do mojej gin.... wiem wiem z tym porodem u mnie to żartowałam ....a czas leci to fakt :-) jak już lepiej sie poczuje lece na pierwsze drobne zakupy dla dzidzi :-) bo już nie moge dłużej sie powstrzymać od tego szaleństwa:-D a zreszto póki jeszcze dam rade chodzic po sklepach (prócz stania w kolejkach) to wykorzystam ten czas;-)

dzieki za odp. wlasnie i tak nie moglam sie dodzwonic do mojej gin.... wiem wiem z tym porodem u mnie to żartowałam ....a czas leci to fakt :-) jak już lepiej sie poczuje lece na pierwsze drobne zakupy dla dzidzi :-) bo już nie moge dłużej sie powstrzymać od tego szaleństwa:-D a zreszto póki jeszcze dam rade chodzic po sklepach (prócz stania w kolejkach) to wykorzystam ten czas;-)
Najgorsze było to, że nikt w tych kolejkach nie chciał ustąpic - u Ciebie pewnie też tak samo. Raz tylko mężczyzna z dzieckiem w nosidełku ustąpił....

Najgorsze było to, że nikt w tych kolejkach nie chciał ustąpic - u Ciebie pewnie też tak samo. Raz tylko mężczyzna z dzieckiem w nosidełku ustąpił....
- akurat ostatnio będąc w banku stojac w 30 osobowej kolejce jako ostatnia, facet,który stał jako 5 , przepuscił mnie przed siebie:)
- tak samo jak byłam na zakupach w supersamie , a było ich dużo pomógł mi zatargać je do auta :) a miałam jechac z wózkiem choć stało dośc daleko :tak:
- ale jesli chodzi o hipermarkety to już gorzej- tam nawet nie patrza aby komu krzywdy nie zrobić swoją nieuwagą:no: :szok:( ale wtedy to już zabieram ze sobą męża by pomagał taszczyć torby):-D
- troche uprzejmych osób się znajdzie:-) , ale to nie za wiele :-(

Ja jestem mile zaskoczona zakupami w auchan bo tam są kasy dla kobiet w ciąży. Oczywiście tam ustawiają się wszyscy i nawet nie zwracają uwagi na "ciężarówki", ale ja zawsze idę na początek kolejki i kasjerka załatwia mnie w pierwszej kolejności pokazując "kolejce" napis nad kasą.

Ja jestem mile zaskoczona zakupami w auchan bo tam są kasy dla kobiet w ciąży. Oczywiście tam ustawiają się wszyscy i nawet nie zwracają uwagi na "ciężarówki", ale ja zawsze idę na początek kolejki i kasjerka załatwia mnie w pierwszej kolejności pokazując "kolejce" napis nad kasą.
oooo nawet o tym nie wiedziałam....ze sa takie kasy....nigdy nie zwracałam moze uwagi;-)
jestem dzis po tym badaniu glukozy:szok::szok::szok:. nie wiem jak inni to przechodza ale ja to przyjęlam strasznie..... bo po 5 min wypicia tego zrobiło mi sie bardzo gorąco i słabo.zawroty głowy i ogolnie taka bezsilna...... posiedzialam z 10 min jeszcze a potem wyprowadzili mnie na zewnatrz bo juz prawie na oczy nie widziałam z tego osłabienia. .... a potem było juz tragicznie bo wszystko to zwymiotowałam :zawstydzona/y::-:)szok:
i ktoś tu pisał ze to jest oki do przezycia.... widocznie u mnie nie było tak kolorowo :-(...... może tak to przeszłam tez ostro po tej mojej jelitówce? nie wiem .... ale juz nigdy wiecej takiego badania :no::no::no:

reklama
wow ja też miałam dzisiaj to badanie i przeszłam je bardzo spokojnie.. aż byłam zdziwiona, że to wcale nie jest takie złe jak to ludzi opisują :-p
a o tych kasach w auchan dla ciężarnych też pierwszy raz słyszę :zawstydzona/y:

Do góry