reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

witam w nowym roku :) Sylwester nawet udany :-)......
ale mam pewne do Was pytanie bo własnie wczoraj w nocy zaczęło mnie cos boleć, ciągnąć ,uciskać, tak jakby jakis kamien siedzial w gornej czesci brzucha tak po środku jakby żołądek????:-( ale nie sadze że to żołądek bo nic takiego nie jadlam by mnie bolał, a to wystąpiło u mnie po raz pierwszy.... ne wiem może to dlatego ze sie wszystko teraz rozciąga..... mieiście może coś takiego???

reklama
Witam!!!

Wszystkiego naj,naj w Nowym Roku wszystkim życzę :tak::tak::tak:

Fionka,niestety nie pomogę,ja takich bóli dziwnych nie miałam:no::no::no:.Może przejdź się z tym do lekarza,jeśli Cię to niepokoi:confused::confused::confused:???

ale mam pewne do Was pytanie bo własnie wczoraj w nocy zaczęło mnie cos boleć, ciągnąć ,uciskać, tak jakby jakis kamien siedzial w gornej czesci brzucha tak po środku jakby żołądek????:-( ale nie sadze że to żołądek bo nic takiego nie jadlam by mnie bolał, a to wystąpiło u mnie po raz pierwszy.... ne wiem może to dlatego ze sie wszystko teraz rozciąga..... mieiście może coś takiego???
może dziecko się tak ułożyło że piętką,łokciem czy piąsteczką Ci uciska?mnie Jaś tak potrafił kopnąć w żebra że z bólu siadałam:)

może dziecko się tak ułożyło że piętką,łokciem czy piąsteczką Ci uciska?mnie Jaś tak potrafił kopnąć w żebra że z bólu siadałam:)
własnie przez ostatnie 3 dni to tylko praktycznie kopie mnie po żebrach z prawej str ze az podskocze z zachwytu :-D:-D:-D ale co do mojego problemu narazie popołudniu sie wszystko unormowało- zobaczymy czy jescze powróci :no:

A miałaś przy tym chęć bekania? JAk tak, to po prostu zapowietrzyłaś się i stąd te dolegliwości. Ale jeżeli to nie to, to udaj się do lekarza.

A miałaś przy tym chęć bekania? JAk tak, to po prostu zapowietrzyłaś się i stąd te dolegliwości. Ale jeżeli to nie to, to udaj się do lekarza.
nie nie miałam .... ale już jest spoko:-) od wczoraj rana jest oki :-) 5- we wtorek mam wizyte to od razu zapytam gin co to mogło być....
A mój maluszek ostatnio zrobił sie bardzo ruchliwy :-D:-D:-D kopie jak szalony , robi przewroty bo ciagle czuje jak mi tam "bulgocze " w brzucholku..... a mąż zadowolony, bo nie musi już czekać dlugo aby poczuć ruchy małego:-)

nie nie miałam .... ale już jest spoko:-) od wczoraj rana jest oki :-) 5- we wtorek mam wizyte to od razu zapytam gin co to mogło być....
A mój maluszek ostatnio zrobił sie bardzo ruchliwy :-D:-D:-D kopie jak szalony , robi przewroty bo ciagle czuje jak mi tam "bulgocze " w brzucholku..... a mąż zadowolony, bo nie musi już czekać dlugo aby poczuć ruchy małego:-)

U mnie moja Zuzia przed porodem była bardzo aktywna. Ciągle wypinała pupkę i stópki :-)

reklama
Do góry