filonka
Fanka BB :)
zazdroszczewow ja też miałam dzisiaj to badanie i przeszłam je bardzo spokojnie.. aż byłam zdziwiona, że to wcale nie jest takie złe jak to ludzi opisują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszczewow ja też miałam dzisiaj to badanie i przeszłam je bardzo spokojnie.. aż byłam zdziwiona, że to wcale nie jest takie złe jak to ludzi opisują
obiadek był pyszny i już sprostowałam znajomej , że chyba się do niej na kuchnię przeniosę bo mi dla siebie samej nie chce się gotować;-)Filonka,to miłego i smacznego obiadu życzę
Ja swietuje Ale nadrobie na pewno W sobote jeszcze nas chrzciny czekają... Mam nadzieję, że Zuzia będzie grzeczna... Chociaż na wodę reaguje jak na ogień...
A dlaczego sobie samej???Twój M. na mieście się stołuje?obiadek był pyszny i już sprostowałam znajomej , że chyba się do niej na kuchnię przeniosę bo mi dla siebie samej nie chce się gotować;-)
Mam nadzieję,że chciny się udały i Malutka była grzecznaJa swietuje Ale nadrobie na pewno W sobote jeszcze nas chrzciny czekają... Mam nadzieję, że Zuzia będzie grzeczna... Chociaż na wodę reaguje jak na ogień...
To już i po chrzcinkach pewnie:-) mała płakała?jak się imprezka udała? My małą chrzciliśmy 25 grudnia i o dziwo nie płakała ani w kościele ani jak wodą lali. A lali naprawdę niewiele i pomocnik księdza od razu wycierał i pilnował żeby nie naleciało za kaftanik, tak więc było oki.
My też na Święta 25 grudnia chrzciliśmy i też MAlutka bardzo grzeczna była,chociaż bałam się,że będzie inaczeju mnie chrzciny byly 26 grudnia i tez synek grzeczny nie płakał wogole i caly dzien byl spokojny a po chrzinach jak inne dziecko usmiecha sie juz slicznie guga i wogole rozwoj na duzy plus poszedl do przodu