reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Czesc Dziewuszki. Kryzys zazegnany. Mały znów ładnie przybiera na wadze ale kilka dni siedziałam z nim przy cycy, zaniedbałam dom Izę i męża. Teraz odżywam.

Mam do Was pytanie dotyczące spiralek. Chcę się umówić na Zamehoffa na włożenie tego czegoś ale po 1 nie wiem jaką (są do dyspozycji dwie jedna jakaś z miedzią a druga Mirena czy jakoś tak) a po drugie nie wiem kto tam jest najlepszy. Aha i czy takie ustrojstwo wkłada sie na żywca czy zneczula? No i wogóle. Bo w tej chwili jestem ciężko przerażona perspektywą możliwości zaciążenia. Bioręcerrazette ale ja nie mogę schudnąć jak to przyjmuje i do tego jakoś nie dowierzam tym tabletkom.

Pozdrawiam serdecznie.

Będą Żużaczku, będą, strona w budowie, muszę przepisać. A propos ja mieszkam w narwi nad narwią, piekne miejsce...o spiralkach pisałam juz gdzieś na forum, same brzydkie rzeczy, też szukam dobrej metody ale na spiralke nie zdecyduje się jednak..

reklama
:)) alez mi sie buziuchna rozpromieniła na Wasz widok:))
pochodze z Białegostoku...co prawda od kilku dobrych lat mieszkam w Warszawie..ale co tam:))...w domowe regiony ciągnie mnie potwornie...i gdy tylko mam czas wracam do domciu...Niedawno w Białym rodziła moja przyjaciólka, ponoc miala świetna polozna i bardzo dobrego lekarza...warunki supcio..zapytam jej gdzie to sie odbywalo i takie tam...moze ktoras z was sie zdecyduje :D
Pozdrawiam cieplo-> a ponoć na Podlasiu coraz zimniej ;)

Do góry