reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Czesc Dziewuszki. Kryzys zazegnany. Mały znów ładnie przybiera na wadze ale kilka dni siedziałam z nim przy cycy, zaniedbałam dom Izę i męża. Teraz odżywam.

Mam do Was pytanie dotyczące spiralek. Chcę się umówić na Zamehoffa na włożenie tego czegoś ale po 1 nie wiem jaką (są do dyspozycji dwie jedna jakaś z miedzią a druga Mirena czy jakoś tak) a po drugie nie wiem kto tam jest najlepszy. Aha i czy takie ustrojstwo wkłada sie na żywca czy zneczula? No i wogóle. Bo w tej chwili jestem ciężko przerażona perspektywą możliwości zaciążenia. Bioręcerrazette ale ja nie mogę schudnąć jak to przyjmuje i do tego jakoś nie dowierzam tym tabletkom.

Pozdrawiam serdecznie.

Będą Żużaczku, będą, strona w budowie, muszę przepisać. A propos ja mieszkam w narwi nad narwią, piekne miejsce...o spiralkach pisałam juz gdzieś na forum, same brzydkie rzeczy, też szukam dobrej metody ale na spiralke nie zdecyduje się jednak..

reklama
:)) alez mi sie buziuchna rozpromieniła na Wasz widok:))
pochodze z Białegostoku...co prawda od kilku dobrych lat mieszkam w Warszawie..ale co tam:))...w domowe regiony ciągnie mnie potwornie...i gdy tylko mam czas wracam do domciu...Niedawno w Białym rodziła moja przyjaciólka, ponoc miala świetna polozna i bardzo dobrego lekarza...warunki supcio..zapytam jej gdzie to sie odbywalo i takie tam...moze ktoras z was sie zdecyduje :D
Pozdrawiam cieplo-> a ponoć na Podlasiu coraz zimniej ;)

Do góry