reklama
Cześć w dobrym humorze z samego rana. Ja juz po obiedzie i po racuchach.
Zdjęłam dziś z żalem zimowoświateczną dekoracje, pa pa Boże narodzenie za rok.
Tuśka dzieki za miłe slowa, widziałam fotki twojej Ewy i twoje- jaka ty ładniutka i młoda mamusia jestes!
Matko ja mam 33 latka...
Jonatan dal wczoraj 10 minutowy popis wokalnych mozliwości potem byla " sylwestrowa" kupka ( bo z wystrzalami) ;D i spoĸój. Chyba marcinek mi zaszkodził...a taki był dobry...
Ż
żużaczek
Gość
kalina cicho sza..... mlode jestesmy.... 72 rocznik górą ;D ;D
Ale Twój pucuś sliczny.... a miny jak mgr inż. robi ;D ;D
megan i tu tez witaj. jeszcze raz zapraszam Ciebie i synka na sierpniowki: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,55.0.html
Ale Twój pucuś sliczny.... a miny jak mgr inż. robi ;D ;D
megan i tu tez witaj. jeszcze raz zapraszam Ciebie i synka na sierpniowki: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,55.0.html
Agak29
Fanka BB :)
Dziewuszki czy Wasze Maluszki około 3 miesiąca też jedząc mleczko często przerywają i gadają bez opamiętania albo podziwiają co sie naokoło dzieje? Nie wiem co robić w taki sposób karmienie zaczęło ciągnąć sie w nieskończoność bo gdy delikatnie próbuje Go namówić na powrot do cycy kończy sie to wrzaskiem. On sam decyduje kiedy znów zacznie jeść. Uparciuch.
No a co u Was słychać? Jak tam podobają się Wam mrozy? Mi wysiadło gardło po wczorajszym spacerku z Izą a ona ma i chore gardło i katar. Brrrrrrrrrrr i w sumie wybrałyśmy się tylko do sklepu.
Aha no i mam jeszcze jeden problem może któraś z Was tak ma albo słyszała o czyms podobnym. Strasznie mi w domu szyby zaparowują i potem robią sie na parapetach kałuże. Całymi dniami łaże i wycieram i okna i parapety. I nie wiem czy to jakieś okna felerne czy co. Moze powinnam reklamacje zgłosic?
Kalinka Twój Synek to w porównaniu z moim jest bardzo duży i jak tu wierzyć książkom że wcześniaki długo doganiają rówieśników urodzonych o czasie Oczywiście bardzo sie z tego cieszę że u Was wszystko ok.
Tuśka nie przejmuj sie tak bardzo wszystko sie jakoś ułoży. Najważniejsze że znalazłaś prace. A nianie zawsze można zmienic jak sie nie sprawdzi.
Gosik bardzo sie cieszę ze u Ciebie wszystko ok Objadaj sie dowoli żeby Dzidzia miała co jeść
No i oczywiście pozdrawiam Minie
I witam nową koleżankę Witaj Megan. Podziwiam ludzi mieszkających w Warszawie ja tego miasta nie znosze
No nic życze wszystkim przespanych nocy i kolorowych snów
No a co u Was słychać? Jak tam podobają się Wam mrozy? Mi wysiadło gardło po wczorajszym spacerku z Izą a ona ma i chore gardło i katar. Brrrrrrrrrrr i w sumie wybrałyśmy się tylko do sklepu.
Aha no i mam jeszcze jeden problem może któraś z Was tak ma albo słyszała o czyms podobnym. Strasznie mi w domu szyby zaparowują i potem robią sie na parapetach kałuże. Całymi dniami łaże i wycieram i okna i parapety. I nie wiem czy to jakieś okna felerne czy co. Moze powinnam reklamacje zgłosic?
Kalinka Twój Synek to w porównaniu z moim jest bardzo duży i jak tu wierzyć książkom że wcześniaki długo doganiają rówieśników urodzonych o czasie Oczywiście bardzo sie z tego cieszę że u Was wszystko ok.
Tuśka nie przejmuj sie tak bardzo wszystko sie jakoś ułoży. Najważniejsze że znalazłaś prace. A nianie zawsze można zmienic jak sie nie sprawdzi.
Gosik bardzo sie cieszę ze u Ciebie wszystko ok Objadaj sie dowoli żeby Dzidzia miała co jeść
No i oczywiście pozdrawiam Minie
I witam nową koleżankę Witaj Megan. Podziwiam ludzi mieszkających w Warszawie ja tego miasta nie znosze
No nic życze wszystkim przespanych nocy i kolorowych snów
minia1976
Wredna ;o)
Dzięki Agak za pozdrówka Wiesz..... moja mała też tak ma z jedzeniem Niby pięknie ciągnie a za chwilę widzę,że się śmieje sama do siebie i zaczyna paplać. No i po jedzeniu, a za godzinę jest głodna bo poprzednio się nie najadła.
Założe się, że masz plastokowe okna Szczelne są aż nadto i dlatego parują. Radzę rozszczelniać np. w kuchni podczas gotowania jedno okno. Powinno pomóc. My na szczęście mamy drewnianą stolarkę i nie mamy tego problemu, ale wiem jak to u teściów wygląda. Może to też być wina słabej wentylacji całego bloku, ale na to to już Ty raczej nic nie poradzisz
Dobrej nocy wszystkim !
Założe się, że masz plastokowe okna Szczelne są aż nadto i dlatego parują. Radzę rozszczelniać np. w kuchni podczas gotowania jedno okno. Powinno pomóc. My na szczęście mamy drewnianą stolarkę i nie mamy tego problemu, ale wiem jak to u teściów wygląda. Może to też być wina słabej wentylacji całego bloku, ale na to to już Ty raczej nic nie poradzisz
Dobrej nocy wszystkim !
no ja mam też plastikowe i jestem baaaardzo z nich zadowolona, żadnych zacieków na szybach i parowania. Ale może faktycznie w bloku inzcej a inaczej w domu gdzie dodatkowo otwarty kominek jest i zasysa z zewnątrz... moim zdaniem to wina właśnie złej wentylacji.
Ż
żużaczek
Gość
agak to ja sie wypowiem jako architekt: co do zapoarowanych okien plastikowych to wina jest najprawdopodobniej słaba cyrkulacja powietrza. rada: albo tak jak dziewczyny radziły rozszczelnic jedno okno albo udroznić kratki wentylacyjne., np. jesli masz załozone siateczki na karaluchy to trzeba je niestety wyjac. Co do okien standardowych, niestety zaparowuja jeszcze bardziej przy braku wentylacji bo do tego dochodzi jeszcze duza róznica temperator przy samej szybie i skraplanie sie pary.
Witek tez praktycznie cyca w dzien nie je, bo za duzo ciekawych rzeczy sie dzieje. Więc cyc jest głównie w nocy a w dzien tylko jak jest baaaardzo senny.
Witek tez praktycznie cyca w dzien nie je, bo za duzo ciekawych rzeczy sie dzieje. Więc cyc jest głównie w nocy a w dzien tylko jak jest baaaardzo senny.
tuśka21
Fanka BB :)
radze to co powyzej - ja rano jak wstaje to wycieram okna - pozniej otwiram i wietrze domek - a pozniej ustawiam na mikrowentyalcje - z tym ze u mnie jest wentylacja kratkowa taka extra ze musze ja czyms zakrywac bo normalnie wyciaga mi domu cieplo.... tak ciagnie hehehe ....
najlepiej wycieraj - bo wiadomo ze teraz zima i czesto okna nie otoworzysz .... mozesz jeszcze zrobic mini nawierty w oknach - to tez jako mikrowentylacja - zapytaj producenta okien o to ...
ide karmic ewe przez sen - pozdrawiam
najlepiej wycieraj - bo wiadomo ze teraz zima i czesto okna nie otoworzysz .... mozesz jeszcze zrobic mini nawierty w oknach - to tez jako mikrowentylacja - zapytaj producenta okien o to ...
ide karmic ewe przez sen - pozdrawiam
reklama
D
drugow
Gość
Podziel się: