reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Agak jak tam sprawy "mlekowe" ?
Nie wiem która herbatka mlekopędna jest skuteczniejsza .... Ja osobiście wolę tą z herbapolu. Ta hippa jest strasznie słodka bleee.
Ekspertem nie jestem w tych sprawach, ale wiem że żeby mieć dużo mleczka to trzeba przede wszystkim dużo płynów pić, minerałki niegazowanej najlepiej. Gdzieś też wyczytałam, że "mleko powsaje w głowie" więc wszelkie nerwy, napięcia i problemy nie sprzyjają produkcji.

Dziewczyny czy to się zdaża żeby karmiąc piersią dostać @ ??

Hej. Tusia, gratulacje pracy, Żużaczku, zdjęcie więcej niz doskonałe :laugh:
Co do kropelek to ja daje po 1 dziennie, a czasem zapominam..i nic sie nie dzieje. Nigdy nie miałam laktacyjnych kryzysów..chyba, bo nie pamietam. Ale taka może moja uroda, ze karmie jak morświca. Jonatan ma 6 kg i wygląda jak księżyc. Agak, może ty się za bardzo stresujesz, daj spokój, niech sie rzeczy toczą swoim biegiem...Będzie dobrze, przy trzecim dziecku sie przyzwyczaisz ;D
Poczuj się jak wodospad mleka...niech płynie, niech płynie...

;D

Dziewczyny czy to możliwe że moja mała tak się wierci w czasie spania, bo jej coś w brzuszku przeszkadza? Może polecicie jaką herbatkę którą już mogę jej podawać?

minianiekoniecznie musi jej cos przeszkadzac. Mój maluch chodzi po całym lózeczku i czasem "do góry nogami" sie budzi ;)

A u mnie zdjęcie Żużaczka otworzyło się tylko częściowo :( i widzę tylko kawałek główki.
A poza tym to pięknie dzisiaj było na świecie :) tylko szkoda, że czuję się jak pobita ;D chociaż i tak odrobinę lepiej.
Wiecie co, ja się przy Was tak podszkolę, że do czasu kiedy moja żaba sie urodzi to będę ekspertem ;D

mój bobasek przyjdzie na świat w lipcu i ja też dzięki Wam będę prawie ekspertem, dzięki dziewczyny za wszystkie rady :)

reklama
Ale mnie apetyt dopadł. Wiedziona instynktem doczłapałam resztką sił do sklepu i przytaszczyłam dwie siatki z jedzeniem :D Nareszcie zjadłam coś z przyjemnością. Objadłam się jak bąk, brzuch mam jak balon i dalej jestem głodna ;D

Do góry