reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Mania nie nas pytać czym leczyć tylko iść do lekarza :tak:
Żużak ja sama depilatory omijam szerokim łukiem, kotu tego tym bardziej nie zrobię, bez przesady :-)

A ja poszukuję prawnika koomatego w prawie spadkowym :baffled:

Hej
ostatnio tylko Was podczytuje - u mnie jak u Kaliny - wiruszysko sie okropne przyplątało:-( Leże od czwartku, gorączka do 39!!! i nie dawała się zbić!!! Biedulka w brzuszku też się miała, mam tylko nadzieję że żadnych następstw nie bedzie :-( :-(
Oj mamy się kobitki, mamy...
3majcie się zdrowo.

Ok. laseczki, alarm odwołany!:-) Znalazłam i umówiłam mamę na poniedziałek. Super lekarz, znalazłam jego telefon prywatny, prosiłam o kontakt w jego prywatnym gabinecie,a on powiedział, że nie mówmy o funduszach, niech mama przyjedzie do mnie na oddział o 9 w poniedziałek i finito. Według mnie to dobrze o nim świadczy:tak: .
Kolus śpi, ciekawe jaka noc ptrzed nami???:confused: :confused: :baffled: :confused: :dry:

reklama
Do góry