reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Od razu jaśniej za oknem jak się wasze śmiechalskie rady posłucha. No my też zdrowi. Dzisiaj robiliśmy badania maluchowi, przy pobieraniu krwi był okazały ryk. :-)
Zrobiłam też przegląd ciuszków, i zabawek, pomyłam grzechotki i oddaje je jutro koleżance . ma 3 miesięcna Hanię, a Jonatan olewa pluszaki i gzrechotki. Sam mi pomógł ładnie zapakowac i pytał: pójdzie do dzidziusia ? Atanek pójdzie do dzidziusia?
Nic sobie nie zostawiłam z maluszkowych rzeczy, nawet tetre oddaje i śpioszki, ręczniczki...Nie chcę miec balastu, że niby jeszcze przyda się. Nie chcę, zeby mi sie przydało. :-)
Żużaczku, twoja skrzynka filuterna i ho ho, jaka kalinowa! Sama bym taką chciała, a co.

Znalazłam wydmuszki!!
Juuupi!

JG02.jpg

Asiu, no jak nie wychodzi, widziałam twoje albumy są świetne!!

Moja mama poszła dziś do szpitala. Jutro ma operację. Prosze o wspomnienie w modlitwie!

dziewczyny wiecie gdzie w Bialymstoku mozna poogladac wozki? che zamowic przez internet ale wole najpierw obejrzeć na żywo, niedługo rodzę i ostatnio rzadko wychodze z domu,wiec nie bardzo sie orientuje w sklepach, byłam w FArtlandii na Upalnej, czy gdzieś jeszcze maja duży wybór?

reklama
Mania, nie znam nikogo niestety....współczuje stresu.
Ja mam nadmiar niani, ale rodzinnych...babcia, teściowa i mama. najgorzej, że każda uważa się za tę dobrą wróżzkę :-)
Różznie to bywa.
Ale nie muszę się martwić o pracę czy wyjazd, zawsze jest komu sprzedać malucha.
Ja też do pracy w poniedziałek...ech...dizsiaj 3 plany wynikowe napisałam na 2 semestr.
teraz relaksuje sie przy pisaniu literackim.
A gdzie znikła minia?
Agnieszko, za mamę będziemy sie modlić z całych sił!ja mam taki kosyczek drogich osób, za którymi stukam i kołacze do niebieskich bram. Knock knock....VBędzie dobzre. Twoja mam jest wspaniała, będzie dobzre!

Do góry