reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie Kobitki....

Przydało by się trochę prawdziwej zimy. Śniegu i mrozu... Może by te wszystkie choróbska wymroziło i dzieciaczki by przestały chorować...

Julitka prawie zdrowa, zostały resztki kataru.
A Nystatyna jest bardzo dobra na opryszczkę, chociaż smakuje okropnie...

Wczoraj byliśmy u znajomych. Poznaliśmy ich w szpitalu kiedy Julitka zachorowała. Ona i jej córeczka Hania leżała z nami na sali. Na 12 lutego ma termin porodu...
Jejku jak ten czas leci...

reklama
No to Shoomna pieknie!Pozdrowionka dla Grzesia i Julitki.
Cieszymy się z wami. a lecenie czasu jest nawet miłe...niech szybciej leci do stokrotek, gałązek wisni i leżenia na trawie z klosem w zębach.
:-)
Żuzaczku....jajka niebiańskie.
A czytaj sobie, czytaj. Ja też na Thud! czekam.W ramach czekania 7 Pottera przeczytałam. Taki sobie, ech.
Wydmuszek nie wiem, nie znam, nie widziałam.
Mojem starszemu Fil Migle sie spodobały i gada teraz do mnie: " Łojzicku"!
czyli dziedziczenie działa.

Wróciliśmy! Skończyły się dłuzsze wyjazdy do babci i laba na całego;-). Czas wrócić do pracy. Byłam dziś w szkole, spisałam tematy, by nie pójśc nieprzygotowana pierwszego dnia po dłuższej przerwie.
Chłopcy wydobrzeli w Cz-sze, widocznie tamten klimat im służy:-D. Obaj po antybiotyku, biedaki moje. Najbardziej szkoda mi było tego, że nie mogliśmy wyjść na spacer. Najpierw antybiotyki, potem wiatr głowy urywał. I tak to... szybko minął tydzień na wsi:-(.
Po mału przygotowuję się do powrotu do pracy, a niani jak nie było tak nie ma:szok::szok::szok::wściekła/y:!

Hej babeczki!
Parę zdjęć Tymka naszego wklejam. Tymcio skończył w piątek 10 tygodni, kawał faceta z niego :tak:.
t09ao4.jpg

t06zr1.jpg

t07wt0.jpg

t10mw8.jpg

Hej! Pewnie, że słodziak, jakżeby inaczej:-D
Zosia już lepiej. To bardziej przypomina zapalenie jamy ustnej niż opryszczkę. Przez dwa dni prawie nic nie jadła, gorączka 39,5 :baffled: Dziś już normalna temperatura i trochę zjadła, i samopoczucie znacznie lepsze. Wczoraj leżała, spała albo popłakiwała:no: Biedulka moja. Ale dziś już o niebo lepiej.
Żużaku, już Wielkanoc:szok:? Daj odsapnąć po Bożym Narodzeniu:-D
Jaja gęsiego nie widziałam nawet nigdy, ale będę miała na uwadze.
Śpijcie smacznie dobre kobiety:happy:

reklama
Cieszę sie że już wszyscy zdrowi my na razie tez chociaz jak wczoraj przepisywalam mleko w przychodni to z 10 osob nieźle na mnie nakaszlało :-D:-D.
Żużaczek piękne te Twoje dzieła a gęsich wydmuszek niestety nie mam ale za to ile kurzych mogę podarować Ci nawet całe jajka właśnie brat mi zrobił dostawę:-).
Amelka słodziutki dzidziuś

Do góry