reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Przeciez pisałas, ze babcie pomoga na początek. czy się mylę? Więc nie jest to powód do załamania:-D. No ale chyba naprawde musisz pomyslec o tej agencji opiekunek.

reklama
Mania to nie idz do pracy dzieciaczki się ucieszą :-):-) a tak naprawdę to musisz wracać do pracy czy chcesz?
Żużaczek ja również będę pamiętać o Twojej mamie i na pewno będzie wszystko dobrze.
Dziewczyny nie wiem czy Wasze dzieciaczki tak miały otóż dzisiaj na głowie u Wiktorii ogromna ciemieniucha normalnie takie żółte łuski że szok a jeszcze niedawno było dobrze nasmarowałam oliwką i umyłam powinno zejść ale o czym to świadczy???

ponoć ciemieniucha jest objawem alergii. Moje dwa kajtki długo się z nią zmagały. Pomagała własciwie tylko oliwka i wyczesywanie

Dziękuję wam za modlitwę!!

Ja też tak myślę bo alergie Wiktoria to ma na wiele rzeczy mleko jajko cytrusy i sama czasem nie wiem na co jeszcze ale chyba wyrośnie z tego. A może słyszałyście coś o rogowaceniu mieszków włosowych? Strasznie mam dużo pytań co?

Rogowacenie mieszków włosowych pojawia sie najczęściej na udzie i przedramieniu. Wyglada jak twarde gródki zrogowaciałej skóry, czasem z wydocznym pod spodem białym pryszczykiem. jak jest tego duzo to wyglada jak ostra "gęsia skórka"

Żużaczku. :-)
RAZ przewaznie w godzinach wieczorno- nocnych uzupełniam. :-)
Kochana jesteś.:-)
I nie lecz się. Mam pytanko: skombinuj, i powiedz , czy da sie domyslić, kim jest owa dama w ostatnim rozdziale? Mam nadzieje, że nie.Chciałabym, aby rozplatywanie moich nitek bylo długie i smakowite. Podedukuj i napisz....jak zgadniesz, powiem ci w nagrodę, kto zakocha sie w Eidanie ( oprócz ciebie naturallment...) :-)

Kalinko podziwiam Cię! Normalnie jesteś super mama, 3 facecików, praca, dom i jeszcze chce jej się pisać. Pełen szacuneczek:-D.
Krysiu, jeszcze nie dawno chciałam wrócić do pracy, nigdy nie sądziłam, że będziemy mieli taki problem ze znalezieniem niani na 2-3 dni, na parę godzinek (4-5). Problem jest w tym, że są mali i dwóch:-(. Kobiety od razu odmawiają jak słyszą wiek moich szkrabów.
Gdybym wiedziała, że będzie mnie to tyle kosztowało, to poszłabym na wychowawczy. Poza tym myślałam, że będę miała ponad etat, a mam gołe 18 godz. Z jednej strony dobrze, bo będę miała więcej czasu dla dzieciaczków, z drugiej strony, jeżeli chodzi o finanse, to w takiej sytuacji wychodzi na to samo. Przynajmniej dopilnowałabym dzieci i obyłoby się bez niepotrzebnych stresów, a tak...:wściekła/y:Teraz żałuję, że nie zdecydowałam się na wychowawczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
Żużaczku, moja mama i tak będzie się opiekować maluchami, ale gorzej jest z teściową, ona pracuje i ma debilowatego szefa, z którym ciężko się dogadać, by dał dzień wolnego. Zostaje wtorek (ciocia nie bardzo się zgadza):baffled:. Jeszcze poczekam, ciekawe jak długo????????
Żużak, tzrymam kciuki za mamę i oczywiście też się pomodlę o jej zdrówko.:tak:

reklama
Oj mania, mania...Ja bym zwariowała bez mojego Błękitnego Zamku.:-)
Żyć tylko pieluchami to dla mnie za malo. Podziwiam kobietki, które się w tym realizuja, ale ja zawsze miałam w sobie taki dziki napęd. Od małego siedziałam na drzewach i łaziłam po okolicy. Poszłam wcześniej do szkoły, studia zrobiłam iteesem w 3 lata, potem podyplomówke w 1,5 roku :-) Byłam drużynową harcerska, instruktorem muzyki, teatru, plastyki, nauczycielką i jak wspominasz- teraz mama 3 synów. Normalnie tak smakuje mi życie! Moje dziedzictwo podoba mi sie, jak to w psalmie jest napisane...:-)
No cóż, ludzie sa rozmaici, w tym urok ludzi. :-)Ładny dzisiaj wieczór, zimny, wietrzny, taki kominkowy...dzieciaki już spią. Najmilsza chwila !ot, co macierzństwo robi z czlowiekiem, czeka niecierpliwie na chwile, gdy dzieci są, ale jakby nie bylo ich...Uwaga, teraz ogloszenie:

MAGDALENKO KOCHANA GDZIEś TY!!!!!NAPISZ DO MNIE!!!!!!!!!!

A to coś dla śmiechowania:
Kolekcja najgłupszych odpowiedzi na pytania, zadawane w brytyjskich teleturniejach.Zebrał portal internetowy www.jumpingjacksbar.com.

Pytanie: Co wydarzyło się w Dallas 22 listopada 1963 roku? Odpowiedź: Nie wiem, wtedy nie oglądałem.
Pyt.: W którym kraju znajduje się Mount Everest? Odp.: Hm, to nie Szkocja, prawda?
Pyt.: Podaj tytuł filmu z Bobem Hoskinsem. Jest to zarazem tytuł słynnego obrazu Leonarda da Vinci. Odp.: Kto wrobił królika Rabbita?
Pyt.: W którym mieście europejskim powstała pierwsza opera? Odp.: Sydney.
Pyt.: Jak długo trwała wojna sześciodniowa między Izraelem a Egiptem? Odp. (po dłuższym namyśle): Czternaście dni.
Pyt.: Jaką walutę mają Indie? Odp.: Ramadan.
Pyt.: Którą postać ubraną tylko w przepaskę na biodrach i huśtającą się na lianach grał Johnny Weissmuller? Odp.: Jezusa.
Pyt.: Ile metrów ma kilometr? Odp.: Trzy.
Pyt.: Znamy trzy stany skupienia - stały, ciekły i...? Odp.: Galaretka.

:-)

Do góry