reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Marcelku...
Z okazji Twoich pierwszych urodzin
kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół
i kochającej rodzinki
życzą Ania z Julitką...

Marcelku! Wszystkiego najlepszego!!
cover.jpg

Jonatan ślicznie dziekuje. :-)
U nas torcik zjedzony, solenizant zdmuchiwal wielokrotnie, bo mu sie spodobaly brawa, więc on dmuchal, my bilismy brawo, znow zapalalismy i znow dmuchal, i znow brawo...:-)
Atrakcja numer jeden!
Na sobote-niedziele nasz kościól robi dzieciakom piknik szkółki niedzielnej pod hasłem " Pożegnanie lata" i ja jako rodzic zabieram ich trzech i sama sie zatrudniam jako pani plastyk. Bedziemy lepic z plasteliny na czarnym brystole jesienny las. No i bedzie ognisko, sport i takie tam. W niedziele wracamy. Mam nadzieje na choć troszke pogody, spać bedziemy w budynku , fajne warunki, z duża jadalnią, przez okna ktorej las zagląda, w sypialniach piętrowe łózka...Gitara do północy...

marcel Pieknie Dziekuje Za Zyczenia Urodzinowe:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hej hej, nie było mnie długo ale pracy miałam co niemiara. Zammówienia (jak zwykle na ostatnia chwilę) i obróbka zdjęć do galerii. Nio własnie, wstawiłam niektóre moje pomysły do pierwszej w necie galerii dla dzieci:

miniART - Żużaczek : Żużaczkowa Alejka

Dostałam zaproszenie :-D:-D. Wystawienie nic nie kosztuje, więc czemu nie zaistnieć?

reklama
Do góry