reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

hwj hej, wracam po pracowitym weekendzie, robilam za panią do plastyki na wyjeździe.Że nie wspomne o niańczeniu Jonatana, w ktorym mi co prawda pomagaly dwie dlugonogie wielbicielki starszego syna. :-)
Pogoda jesienna, piekna, dzisiaj jeszcze zaliczylismy urodziny u znajomych w Tołczach ( kto wie, gdzie Tołcze, co?).
No i jestem.
Sprawdzialm starszemu lekcje,nakarmilam malucha, teraz przeglądam skrzynki mailowe.
Pozdrowionka wszystkim!

reklama
A ja mam niańkę, nie mam dalej telefonu i nie mam czasu... ale mam cóś takiego:
DSC05573.JPG

Jak zawsze zjawiskowe, delikatne i urocze, Żużaczku. Sama bym takie chciala miec...ale do takich potrzebny pokoik w tiulu, bawelnie, rozbielony i czysciutki. U mnie bajzel notoryczny u chlopakow....No trudno. Kiedys pisalam, że ozdoba mojego dziecinnego pokoju są wędki, robaki, kamienie, dyplomy dla najlepszego łucznika i skoczka, i tak dalej. Stare buty, brudne skarpetki. Zero tiulu.
U nas leje. Syn dostal 4 z klasowki z ulamków, hura, nauczyłam go!
Dzisiaj lepiłam z klasa z plasteliny jesienny las, relief na czarnym brystolu. Zjawiskowe nam wyszlo, jestem pelna podziwu.
Dostalam katalog Schaffera swiąteczny, czyli inni tez o świętach myślą.
A ja ciesze się jesienią. Jakie dynie są na ogrodzie! A jakie kartofliska! I liście w kopach. W kopcach. Kopicach.
Ide metkowac prace dzieciakow na konkurs pentela, trzeba je po angielsku opisac, mam prawie 30 do opisania...i tytuly dac po angielsku...co powiecie na october splendor, hę?

A ja mam nianię. od dzisiaj. To ciocia mojej przyjaciółki.
Juz taka jestem zakręcona, że nie wiem...moze już pisałam o niej? Emerytowana nauczycielka 1-3. Witek zaczał przy niej na kibelek sikać....SZOOOOOK
jestem zła matka najwidoczniej.....:tak::-D
Wczoraj zapisałam moje potomstwo do nowej przychodni. a sobie zrobiłam wymaz z gardzieli bo podejżewają candidia albicantis (slicznie sie nazywa, prawda?).
Jedno na plus - nie musze latac prywatnie robić wyniki. W Białym musiałam, bo doproszenie sie o skierowanie graniczyło z cudem. Tutaj mam wszystko do reki i bez łachy. FAJNIE FAJNIE...JUPIII!!

OOO wybacz żużaczku jasne to podkładki pod kubki...Choć żal mi by było używac ich do tak mokrych celów.;-)

DZiewczyny prosze o pomoc bo jestem zielona w temacie zupelnie:( od wrzesnia 2008 chcemy poslac naszego szkraba do przedszkola, bedzie mial rowne 3latka skonczone. Wiecie moze kiedy trzeba skladac podania, czy trudno dostac przedszkole, czy ewentualnie w prywatnych sa m-sca?JAk to cenowo stoi? Co trzeba dolaczyc do podania itp Znacie jakies fajne przedszkola na Nowym Miescie lub okolicach? Bede bardzo wdzieczna za kazda odpwiedz.

reklama
Do góry