reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina to takie pierwsze poważne obchodzenie Gosi urodzin, a ma już przeciez 4 lata. Mateuszowi zrobiłam dopiero na siodme urodziny, więc jak widać .... szybka nie jestem;-)

reklama
Co zrobić jak złapią Cię na radar?
Bardzo grzecznie zachowujemy się w stosunku do policjantów ( zasada główna, warunek konieczny).
Prosimy o legalizację radaru i udajemy, że dokładnie czytamy, bo na100% jest OK.
Zgłaszamy małą uwagę :: "Panie Poruczniku ( grzecznie -niezależnie od stopnia - policjanci to lubią),
ta legalizacja jest jak najbardziej w porządku, dziękuję bardzo,ale prosiłbym jeszcze o pokazanie legalizacji na zasilanie przyrządu pomiarowego". Dostrzegamy wielkie oczy "Pana Porucznika". Mówimy dalej - "Widzi Pan - zgodnie z Ustawą o Miarach i Wagach art 63, legalizacji podlega cały przyrząd pomiarowy, łącznie z zasilaniem jeżeli nie pochodzi ono z sieci230V. Proszę więc o pokazanie legalizacji na akumulator i instalację elektryczną pojazdu Panów Policjantów. Oczywiście taki dokument nie istnieje. Sprawa trafia więc do Sądu Grodzkiego a w międzyczasie piszemy do Głównego Urzędu Miar i Wag - pismo"zapytanie", w którym prosimy o opinię czy zasilanie przyrządu pomiarowego ( np: wagi ) ma wpływ na wynik pomiaru.
Dostajemy odpowiedź "Oczywiście że tak" oraz pouczenie że: "jeżeli będziemy używali wagi elektronicznej (a więc urządzenia pomiarowego), które ma legalizacje, natomiast bateria
lub akumulator legalizacji nie posiada, to nie tylko wynik pomiaru jest dotknięty wadliwością a więc niezgodny z prawem ale i użytkownik posługujący się nie legalizowanym urządzeniem pomiarowym popełnia wykroczenie i podlega karze.
Na naszej sprawie w Sądzie, pokazujemy odpowiedź z GUM i W i prosimy Wysoki Sąd by nie wymierzał kary grzywny "Panu Porucznikowi" za posługiwanie sie urządzeniem pomiarowym które nie posiada legalizacji."
Serdecznie pozdrawiam i życzę bezpiecznej i spokojnej jazdy

Hej, melduję się! Byłam przez cztery dni na Litwie, graliśmy dwa koncerty, nad morzem i w Wilnie. Obie przeżyłyśmy z Zosią rozłąkę znakomicie.:tak:
Okazało się, że jak mnie nie ma to moje dziecko jest znacznie grzeczniejsze:baffled: i wogóle się nie przewraca:szok: Myślę, że ona sie przewraca, żeby przyciągnąć moją uwagę. Cwaniaczek mały:-D Poza tym przy mnie przemienia się w jęczyduszę, a jak mnie nie ma to nawet nie zakwili. Hm, czyli daję sobie wchodzic na głowę:confused::tak:
Teraz mój aniołek śpi juz dwie godziny a ja wcinam obiad. Pozdrawiam jesiennie!

A ja slyszalam,że to Berlusconi powiedział podczas przemowienia, czym obraził włoskie kobiety. Ha.
Magdalenka, i tak podziwiam.
Gosik, moje male też tak ma- przy mnie wyje, u innych anielsko dobre.
Pocieszyłam cię troszkę?

Cos dla nas dziewczyny:

Powody, dla których komputer jest lepszy od twojej dziewczny( tekst z meskiego forum)

Komputer zawsze czeka na ciebie.
Komputer nie porównuje cię z poprzednim użytkownikiem.
Komputer nie mówi jak bardzo beznadziejny był poprzedni użytkownik.
Komputer nigdy nie zapomina o twoich urodzinach.
Komputer nie spyta "Jesteś w środku ?"
Komputer nie spyta "Czy jest inny komputer w twoim życiu ?"
Komputer nigdy nie mówi o małżeństwie.
Komputer nie zakocha się w tobie po jednej sesji.
Komputer nie zagląda do twojego notesu.
Komputera nie interesuje ile masz innych kont ani czy dostałeś jakieś nowe.
Komputer nigdy nie powie "Zostańmy przyjaciółmi"
Komputer nie używa twojej maszynki do golenia.
Komputer nie bierze cię w 'krzyżowy ogień pytań' gdy zaczynasz sesję.
Komputer można łatwo wyłączyć.
Komputer jest gotowy gdy tylko ty jesteś gotowy.
Komputera nie interesuje jak długo będziesz używal jego konta.
Komputer robi wszystko co mu powiesz.
Komputera nie obchodzi różnica wieku.
Komputera nie obchodzi czy jesteś żonaty.
Komputer nie zachodzi w ciążę.
Komputer nie denerwuje się jeśli używasz innych komputerów.
Komputer nie domaga się równouprawnienia.
Komputer nie zmusza cię do spotkania ze swoimi rodzicami.
Komputer nie ma nic przeciwko temu żebyś się nim podzielił z przyjacielem.
Komputer nie ma nic przeciw wielogodzinnym rozmowom telefonicznym.
Komputer nie ma nigdy bólu głowy, godziny policyjnej i ma czas dla ciebie przez cały miesiąc.
Komputerowi nie przeszkadza jesśli nie lubisz jego przyjaciół. Jeśli nie odpowiada ci jeden terminal to mozesz go szybko zmienić na inny.
Dla komputera nie liczy się rozmiar.
Średnia sesja z komputerem trwa cztery godziny.
Nigdy nie musisz mówić 'przepraszam' komputerowi.
Możesz zalogować się na kilka komputerów naraz.
Komputer możesz wyłączyć.
Możesz podłaczyc sie do komputera i on zawsze bedzie na to przygotowany.
Nie musisz mówić komputerowi że go kochasz.

reklama
Kochany Jonatanie!
Bądź zawsze tak dobry i wyrozumiały dla maluczkich jak jesteś w tej chwili
delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg

Do góry