reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dziewczyny co można zrobić z łososiem wędzonym mam tego cały kilogram i nie mam pojęcia mąż dziś dostał w Bielsku.
szukam jakiegos przepisu z łososiem wiec może macie jakiś przepisik??

ja robię sałatkę: jajka na twardo, ryż gotowany, natka piertuszki, sparzona cebulka pokrojona w kostkę, troche kawioru, majonez, no i łosoś oczywiscie.

A zuzaczek nigdy by pewnie o ciązy nie pomyslał, znając Zużaczka.
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:...Żużaczek wogóle o SWOJEJ ciązy nie mysli, chyba, że negatywnie (ale wpis na BB...buhahahahahaha)

reklama
Qubasku, wczoraj strasznie dużo się naczytałam o tych zastzrykach i podobno są bezpieczniejsze od tabletek, chodzi o to, że są mniej szkodliwe,a jeśli chodzi o dzidziołka, to nie mają żadnego wpływu:confused:. Moja siostra przyjmowała i była zadowolona,teraz też jak urodzi, to decyduje się na zastrzyk.:baffled:
Dziś byłam na bioderkach, Oluś ma lekki przykurcz, więc doktorek kazał szeroko pieluchować, nie musze chyba pisać ile muszę wkładać Oluśkowi między nogi. Wcale nie ukrywa, ze mu się to nie podoba. :sorry2: Potem pojechalismy do szkoły, musiałam załatwić sprawy z ubezpieczeniem, dziewczyny z sekretariatu zajęły się maluchem a ja latałam i załatwiałam sprawy, gaworzyłam z koleżankami i dzieciakami, fajnie było, tylko, ze krótko. Zrozumiałam, ze strasznie będę tęsknić za naszymi sekretarkami, świetniaste babeczki, godzinami można u nich siedziec i ... po prostu siedzieć.
Dyrektor mi oznajmił, że przyznał mi nagrodę z okazji Dnia Edukacji Narodowej, alez mi było miło. Od razu zadzwoniłam do mamy (emerytowana nauczycielka), strasznie chyba była dumna ze mnie i bardzo się ucieszyła. SUPER!
M. poszedł do knajpy na spotkanie z kumplami i kupelkami z pracy.:cool2: Zostałam z moimi chłopakami. Dzięki Bogu już śpią i ja też za chwilę udam się do Krainy Snów:laugh2:.

A MOJ mąż pojechał na spotkanie z Zuzaczkiem i Zuzaczkow/ą familia, buhahaha, ale nam sie rozjezdzają facety! Mania, ja gwiazdy na lodzie sobie obejrzałam i nie chce mi sie w Kraine snow.Beata mi sie podobala, ale odpadla. A nagrody twojej gratuluje. Należało ci się!
Co do łososia, ja uwielbiam na chlebku, sama bym ci Qubasku te kilo zeżarł·a, no problem.:-)
Magdalenka, gdzie ty?

O kurcze, zapomniałam że dziś tanczą na lodzie:wściekła/y:. Oglądałam film na polsacie "Ojciec panny młodej" czy cos takiego, nie dodoglądałam do końca. Miłej nocki!

Dziękuje za przepisiki!!Mozna na Was liczyć!!
Kalinko--ja też lubię na chlebek i jeszcze koperek i szczypiorek do tego własnie jadłam,ale nie chce żeby mi się popsuł a ze jutro imprezkę mamy to chciałam jakąś sałatkę zrobić.
Mania--ja wiem że dla maluszka są bezpieczne ale nie wiem jakby to działało na moj organizm,tabletki można odstawić z dnia na dzień a tego z organizmu nie da się tak poprostu usunąć,działają chyba 3 miesiące.
A na frącie katarowym narazie cisza,mała padła i lula sobie,nauczyła sie ze można oddychać buziaczkiem i jest ok,bo wczoraj sie dusiła jak nosek jej sie zapychał.
Cisza w domku,skarpetki,pizamka i sio do łozia.
Dobranoc Wszystkim!!
ps i jeszcze moje maluchy;-)

A ja w ramach poprawiania sobie nastroju upiekłam ciacho...
Zapraszam...

Załączniki

• wrzesień07 004.jpg
    wrzesień07 004.jpg
    642,6 KB · Wyświetleń: 48
Shoomna
Wyleczyłas mnie z niechęci do gotowania tym ciachem.
rano zrobiłam kalinowa sałatke a teraz chcę wafle poczynić.
No i hej hej....hej hej
Kto wie, jak zrobić mase do wafli z puszki mleka skondensowanego?? Cos mi tam swita, że sie tą puszke gotuje ale ponoć potem wybuchowa jest. nie chce mieć puszkowybuchniętej kuchni:eek:

to zbyt agresywny widok... nie zniosła bym tego psychicznie

jest gorowa do kupienia masa nazywa sie krówkowa. A gotuje sie ok 6 godzin to mleko, zanurzone w wodzie...odpuśc sobie. :-)

Moje suwaczki zostały spacyfikowane....:-D:eek::-D
A ja gotuje puszkę...3 godziny ponoć wystarcza. w razie czego poprosze mężowego kaliny, żeby ja otworzył...(puszkę oczywiscie)
buhahahaha

reklama
Do góry