reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Kalinko, moje dzieci właśnie śpią, a ja doświadczam dobrego macierzyństwa, coś w tych słowach jest. Czy u was w szkole praktykuje sie imprezy z okazji dnia nauczyciela? Przed chwilą dzwonił mój dyrektor i zaproponował mi udział w takiej imprezce. U nas w szkole co roku bawimy się w jakimś lokalu, przychodzi stała ekipa i jest fajnie. Tylko muszę urobić M. by został z dziećmi, pewnie bedzie się buntował. Zobaczymy.
Żużaczku, chodziło mi o to, że Twoja teściowa, to taka z partii "ęą", takie przynajmniej sprawiała wrażenie. :szok:
Olusiowi ropieje pępuszek, wczoraj bylismy u lekarza i niby wszystko jest OK, smaruję Mupiroxem (tak kazała pani dr) i obserwuję. Mikołajowi natomiast zaczerwieniło się wokół szczepionki, poza tym strasznie ciepłe to miejsce. czy tak musi być?

Witajcie!
U nas po staremu. Magda bryka, chociaż zakatarzona. Przy meblach sobie chodzi, ale na dłuższe dystanse woli spacer na czworakach. Druga niania się sprawdza. Ja nie wyrabiam w pracy na zakrętach i czuję sie wykorzystywana. Ale milczę, więc niejako się zgadzam na taki stan.Dzień za dniem tak szybko mi mija, że nie wiem nawet keidy minął wrzesień...
Trzymam kciuki za Joaśkę, To najgorsze tygodnie, te ostatnie.
Patrząc na MAgdę nie mogę uwierzyc, że jeszcze rok temu jej nie było:tak:
Trzymajcie się kobitki. Nie dawajcie sie choróbskom, a maluszki niech rozświetlają Wam świat uśmiechami!

Ika, Jonatan jest z 3 października.
Anetka- nie daj się...albo daj sie i zaakceptuj, po co masz milczec i wrdzody na żołądku hodować? Rób dobrze z usmiechem...gdzieś ten chleb do nas wraca rzucony komuś na wody płynące.
Pozdrawiam, również w niedoli siostra-nauczycielka :-)

jestem zmęczona, smutna i chora (jeszcze nie wiem na co), chce mi sie spac i NIE CHCE MI SIE GOTOWAC ANI PIEC (stąd wiem, że jestem chora)
Pocieszenia przyjmuję całodobowo.
Żużaczek

Zużaczku pocieszam Cię:-):-):-):-) to tylko przejściowy stan minie szybko szybko.A kuchnia tez musi odpocząć.;-)
Kalinko pytam bo mój Marcel jest z 4 pazdziernika zatem blisko Twojego najmłodszego:-)
Anetka nie duś w sobie emocji choc wiem,że łatwo jest mówić też tak często robię ale wiem też doskonale jakie są tego konsekwencje.Nie warto zycie jest jedno.

Wszystkim miłego dnia niech Wam słonko zza chmur wyjdzie.:-):-):-)

witam!!
Zuzaczku--tulimy,pocieszamy mocno mocno!!Będzie ok!!
Ja mam to samo nic mi sie nie chce,w sobote mamy impreze,roczek małej,rocznice slubu i tak dalej a ja mam taki syf w domu szok.Kto to za mnie zrobi??Kuba chory-gile do pasa,mała marudzi,zębiska męczą a ja nawet nie mam jak usiąść i wypic kawe wrrr..
Joasiu--trzymam kciuki!!Oby szybko i bezproblemowo poszło!!
A teraz zmykam do kuchni.niee chceee mnie sięę!!
Kalinko---czy możesz mi podać przepis na sałatkę z zupkami chinskimi??Mąż mnie dręczy o to więc usmiecham się do ciebie szeroko o przepisik:-)
Pozdrawiam i mniej dołowania sie dla wszystkich.

reklama
Do góry