reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja moge się "ewyntualnie" pocałować ze szmatą, gruszką w occie, marchewką w garnku, szczotką i odkurzaczem..... SEX grupowy normalnie:baffled:

reklama
:szok:Minia, a twój współudział? Hę? Daj troche beletrystyki, np: pod tytułem "Co mój kot robi".Moj kot ZŁAPAŁ PIERWSZĄ MYSZ!!!
I przyniósł nam, i zeżarł, głowę zostawiając na tarasie. Brrr.
Ale kocina dzielna, dzielna.Qubas, zrehabilitowal się za Tamto Wydarzenie z łózkiem. :-)
Jutro mam rade zkoleniową, dzisiaj pisze analizę wyników testów piątoklasistów...Żuzaczku nie jestem gorsza od ciebie, też mam pocałunki wirtualne jedynie, tym bardziej, ze męzowego nie ma.
Ale lało u nas w nocy! Cudny szum za oknem. A ranek byl mgl;isty....a wieczorem byłam na spacerze z małżonkiem, w ciemności, dzieciaki zostawilismy z teściami, wrocilismy o 21. Cudnie!Poczulam sie jak księzniczka na pierwszej randce. :-)
Jak tam brzuszki, kiedy rodzenie? Proszę napisac kiedy trzymac kciuki.I za kogo, bo mi sie myli- jakieś dziewczyny do nas wpadaly i znowu wypadly- Esterka, Erzinka i Ika-romantysia. No, pisac o postepach w obwodzie talii!Bo jak nie, to ja napisze o wyjątkowo wrednej klasie VI a i będziecie miec horror.:szok:

nie chce mi sie pisac o smutnych rzeczach więc napisze o dylemacie:
musze zrobić do naszej łazienki drugi wieszak. i zastanawiam się czy z takimi samymi rózyczkami czy z gołą babą:confused:

Żużak a czemu z gołą babą? Może z facetem byłoby fajniej:-D To do twojej łazienki?
A ten sex grupowy z gruszką, marchewką, szczotką i odkurzaczem to normalnie mnie zaintrygował. Pejcze, kajdanki, to słyszałam, ale coś takiego...:-D:-D:-D:rofl:
Kobity, nie smędzić, życiem się cieszyć.
gruszki w occie.....hehehe

Kalinka ja jestem cały czas tutaj tylko powiesc w odcinkach zawiesiłam z braku...no wiem wszystkim brakuje.Mój synek postanowił skrócić jeszcze sen dzienny do 1,5 godz w 2 częściach i odtąd cierpię na chroniczny brak ... no wiadomo

Dzis znów ładne słonko tylko niezły chłodek też jest.

Pozdrawiam:-):-):-)

Kalina beletrystyką to ja się w temacie mojego kota nijak nie popiszę :-)
Jego żywot mozna zawrzeć w jednym zdaniu. Je, śpi i zanieczyszcza kuwetę :-D
Minęly czasy jego wybryków młodości :tak: Zestarzał się nam kocina ...

Wpadam powiedziec tylko dzien dobry! I uciekam, haha, bo robota czeka.
Minia, kot ma zawsze duzo do zrobienia, napisz cos, leniuszku....jakąś kocia psotę...
Ika, ja cierpliwie poczekam. napisz jak meza poznalas...lubie romantyczne opowiesci. Wczoraj Paple meg Cabot skonczylam- przezabawna!

reklama
A ja sie nie odzywam, bo albo mi posta pozre ktorego z wielkim zaangarzowaniem wyprodukowałam, albo nie mam czasu bo ...biegam szkola, przedszkole, sklep, dentysta, Dom Kultury, nasze malowane mieszkanko. Kondycje do porodu będe miała jak maratończyk:-D
Ostatnio bardzo sie zaniepokoiłam "otwartościa" szkoły mojego dziecka i brakiem zainteresowania personelu tym że ktos dorosły bez celu włóczy sie poszkole w czasie lekcji.

I jestem bardzo zbudowan reakcja szkoły, bo wczoraj już miałam odzew od wice dyr. w sprawie "otwartości" szkoły - już mają program opracowany i na dniach będą go wdrażać! I jeszcze podziekowali mi za zwrocenie uwagi!
Jestem tez po rozmowie z panią wychowawczynią i normalnie szczęka mi opadła!:szok::shocked2: Pani absolutnie nie będzie uczyła ich czytac przez głoskowanie! Uważa, że nie ma lepszej metody niż sylabowanie, bo jest naturalna i łatwiejsza dla dziecka! Lepiej nie nie mogliśmy trafić! Moje życie zostało pozbawione problemów!
Brzuch rośnie, dziecko od trzech dni wyraźnie daje matce znać, że jest i to nie od cukierkow mam taki brzuchol. A wagę nadal mam taką samą, co niestety chyba nie potrwa długo, bo ostatnio apetyt taki mnie dopada, że tylko patrzec jak zacznie w tempie zastarszającym rosnąc.

Milego dnia kochane!

Do góry