reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Shoomna, dostaje teraz zdjecia..juz do 43 dostalam. Piekne, piekne,te szyszki, piaski, mchy...
żuzaczku, ja tez usatysfakcjonowana jestem i owsze. teraz dzieciaki kapię i zasiadam do pisania....lekcje odrobione..co do kota, to na razie nie napastuje mnie.
Bylo jeden raz i na razie stop.
Zmieniamy temat z kociowego na jesienny. Deszcz pada, grzyby będa, może rydze? Sa juz rydze, musze ojca zapytac, on grzybiarz.

reklama
Dziś pierwszy dzień z nową nianią. Nie chce mi się nawet opisywać, dlaczego nowa. Strasznie przeżywam. Magda tak ładnie się przyzwyczaiła do tamtej...ehh. A teraz spokojnie śpi, a jak się obudzi, to zamiast mamy pochyli sie nad nią niania...smutno mi, tak fajnie było w weekend. Rodzinnie, ciepło domowo...
A co do szczepionkowej nagonki:
Straszy�a autyzmem i sprzedawa�a szczepionki
Aha, Ika, mamy dzieci w baaardzo podobnym wieku!
Pozdrówka dziewczyny!
Mam nadzieję, że uda nam sie u Mani spotkać! Biorę Magdę i w świat!

Anetka hahaha. Pewnie całość o tym, ze jest bezpieczna to taka sama bujda jak to, że skutecznie chroni dzieci:-D:-D:-D. Z moich znajomych dzieciaczków zaszczepionych tą szczepionka juz trzy dziewczynki zachorowały na różyczkę. W tym jedna na sierpniówkach:tak::tak:. ja wiam jedno. lekarze ta szczepionka nie szczepią swoich dzieci. Co nawet przeczytałam w art. w gazecie Bielskiej ( że sanepid ma problemy z lekarzami, bo nie chcą szczepić MMRem swoich pociech). haha...
To było by na tyle.

U nas już po chrzcinach, uff. Wczoraj bieganina i czereda ludzi w domu, ale ja tak lubię, tylko sprzątanie jest najgorsze. Ale nie ma jak to mamy, katering z Czeremchy przyjechał, do mnie należało tylko zrobienie 2 sałatek, zorganizowania stołów i krzeseł oraz części zastawy, część przyjechała z Czeremchy. Było super, gwarno i wesoło:-). We środę wyjeżdżamy do moich rodziców, odpoczniemy, rodzice pomogą zająć się maleństwami.
Co do szczepionki, ja zaszczepiłam Mikołaja, np. moja lekarka (koleżanka) radziła nie przejmować się opiniami, oczywiście negatywnymi, bo zawsze po każdej szczepionce jest ryzyko, że coś będzie nie tak.
mam nadzieję, ze jakoś się dogadamy i ustalimy wspólny termin Waszych odwiedzin, my w każdym bądź razie zapraszamy Państwa serdecznie w nasze skromne progi:-).
Buźka! Lecę bo maluch marudzi.

Zdjęcia sobotnio-weselne....

Załączniki

• P9080376.JPG
    P9080376.JPG
    531 KB · Wyświetleń: 46
  • P9080342.JPG
    P9080342.JPG
    608,8 KB · Wyświetleń: 43
  • P9080333.JPG
    P9080333.JPG
    491,4 KB · Wyświetleń: 39
  • P9090423.JPG
    P9090423.JPG
    609,4 KB · Wyświetleń: 46
Julitka na weselu pięknie wyglądała i bawiła się przednio tak jak widać:-):-)
Anetka75 faktycznie mamy dzieciaczki w podobnym wieku.Od kiedy Twoja córeczka jest pod opieka nianii,pytam,bo my jesteśmy na etapie poszukiwań.;-)

reklama
Shoomna, nie ma 18-23, nie ma powyzej 43 nic.
reszta doszla.

Jak tam opinie na temat pogody? Ja dzisiaj pierwszy kryzys szkolny przeszlam, nakrzyczalam na dzieciaka i uszu mu natarlam...Straszliwa bezczelnosc zaprezentowal....ufff...
Poza tym mam pralkę! Uzywana po rodzinie dostalam, ale po4 tygodniach bez prania pelnia szczęścia...chwilowo nie stac na nową, grunt, że pierze. 800 zl za naprawe postanowilam nie placic- zupelny nonsens.
Dzisiaj dwie pralki zaladowqane, suszę po kaloryferkach.
Ide do kuchni cos ekstra upichcić....do herbaty...może jakaś miseczka musli???
Gratuluję zabawy weselno- chrzcinowej.
Mnie chwilowo nie widać zza papierów....oj cięzki los.

Do góry