reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

wstalam rano i patrze jak piĸknie...
Zuzaczku, poniewz moj mąz wyjechał, a wszystko moze sie zdarzyc, pozwol, ze kiedy wroci, zadzwonie do ciebie. Chcialabym zdążyc na caicho, ale jesli wroci po 19, nie ma szans.....ale mam nadzieje, ze wroci o 15 jak zapowiadal. No to milego dnia!Jesiennego!

reklama
I nie tylko???
Juz jedzie. Dzwonilam do niego...na 18 ma byc....mam nadzieje, że okaże sie herosem i mimo, że wstał o 4 rano i zrobil 800 km, zawiezie swoja ukochana żonę do jej koleżanki na kawę. No. Od tego sa meżczyźni, nie? Nie tolerujemy żadnyc męskich wymówek. ;-)

Joasiah wysłałam wiadomość na priva ale robiłam to 1szy raz a ja taka nietechniczna i nie wiem czy masz to,daj mi proszę znać.:-)

Witam!!
No wkońcu znalazłam chwilke na neta.
Czytam i hmm widzę ze omineło mnie spotkanie u żużaczka buu:-(
No trudno może następnm razem.
U nas ok siedzimy sobie przed tv i oglądamy serial kryminalni,maluch spią..cisza...
W domku cisza i zimno,grube skarpetki na nogach,piżamka i jest super.
Co prawda nie lubię jesieni ale.. w sumie to wrzesien same miłe dni tzn 24-mała konczy roczek,25 moje urodzinki,29-rocznica slubu.hmm fajnie,same imprezy.
Asiu--ja też jestem w domku,tak jak ci mowiłam prawie zawsze.
Ale widze ze Ika ci odpisała juz w sprawie srody,do mnie rowniez zapraszam.
Ika a tak apropo ja rowniez sie witam z Tobą,bardzo mi miło cie poznać!!;-)
dobranoc zmykam

No mnie tez nie ma u Żużaczka. Mąz za poźno wrócił....
Ale co się odwlecze, to...i tak dalej.
Qubas, pozdrowienia od wodza Sikający-Na- ŁÓŻko.
To dzielny Indianin, nie ma co. Z ogonem zamiast pioropusza...
Ma szlaban chwilowo na wizyty domowe.
Ja tez zmarzluch i skarpetkowiec.
I herbaciarka....

Kalinko-przepraszam za indianina!!
to nie moja wina u nas nigdy nigdzie nie nasikał,fajnie to napisałaś!!Ale to się stało już kilka razy?? czy tylko raz?bo jak raz to mogł byc przypadek a jak kilka to robi na złość.
Ok zmykam już luli przytulic sie do podusi i do meza.
Jeju jak fajnie miec internet,rozmamwiam właśnie z mamą jakieś-hmm10000km i z siostrą jakieś 600km od nas na skayp.
:rofl:Więc dobranoc

ale jesli bedzie dalej posikiwal czy cos to tez nie musi byc zlosc moze cos miec z moczem i temu tak ma
ika ja dostalam priva ale nie moge ci odpisac bo cos tam sie stalo wrrrr
ale chyba nie bede musiala u nikogo siedziec bo zajde do fartlandii ona blisko przychodni bo do ciebie to ciutke za daleko mi od centrum :)
qubasku dziekuje za zaproszenie nie omieszka kiedys skorzystac :)

Joasiah jeżeli masz ochotę posiedzieć u mnie to zapraszam,daj mi znac we wtorek jakbyś chciała:-):-):-)
Qubasku witam Cie również ciepło w deszczowe jesienne popołudnie.
A ja sobie siedzę z kubkiem kawy i podłączyłam na godzinę netka ale zaraz mija moja kolejka.:-)

reklama
Uf Uf, (ale bardzo pozytywne)
Dwa dni gosliliśmy. Dziś tez Kalinę z mężostwem. jestem bardzo usatysfakcjonowana plotkarsko i kulinarnie.:tak::tak:

Do góry