reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
No dostałam.
Miło powspominać....
Dzisiaj już pada, i mokro, i smutnawo, i jakoś jesienniej i mroczniej.
mam stan Nie -Chce- Mi- Się.
Posprzątałam tylko sobie biureczko, kurze starłam.
teraz siadam do pisania artykułu o albumiku dla bb...

... ... ...

Załączniki

• aaaaaa.jpg
    aaaaaa.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 27
Piję kawkę i pichcę obiadek na patelni i mam podłączony kabelek co mnie z Wami łączy a Marcel śpi na razie.Widzę,że w roku szkolnym aktywność mam pracujących spada co jest naturalnym stanem rzeczy.:-)
Dzis wbrew mżawce pochodziliśmy sobie po powietrzu,folia na wózku i wio...

A ja juz od czwartku bedę szalała po czeremchowskich szosach:tak:. Już się nie moge doczekać. Tylko za Wami będę tęsknić jak cholera. Nawet nie mam gdzie Was podczytać?
Żużaczku, koło 21 będę w Bielsku, tak z góry zapytam czy mogłabym wpaśc do Ciebie w odwiedziny, może będę miała chwilę czasu albo teściowa bedze za skórę zachodziła to wolałabym się zmyć? Jak coś to prześlij mi na priva swój nr kom., ok?

mania oczywiscie, bardzo serdecznie zapraszam!! telefon prześle, jak mąż mi podyktuje bo nie znam na pamięć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Albo ty mi prześlij a ja do ciebie zadzwonie i będziesz miała:tak::tak:

Bogucha z flukami do pasa został w domu. Mąz też dzis na urlopie rynny czepia z teściem. Przyszli na chwilę, wyżarli kiełbachę z lodówki i dalej poszli po drabinach latać.
Pies szczęśliwy jak fretka kołki drewniane po całym placu roznosi, Witek obzarł sie wafelkami (teściowa) i teraz zupy nie chce jeśc.
dziś mi złożą stara szafę (nio ...nie taka nestorkę znowu, ze starego mieszkania tylko) w garderobie, bo nie mamy kasy na nowe meble a dosyc mam już szukania gaci po kartonach:-D:-D.

Eeeeech piękny dzis dzień,oby takich więcej we wrzesniu i tej jesieni.Nawet nie myślę dzisiaj o problemach.I kupiłam sobie jagodziankę w wersji luksusowej z cała masą jagód i lukrem na wierzchu mniam...:-)
Poza tym odebrałam kolejny raz lekcję pokory,kolezanka z osiedla która wynajmuje mieszkanie z trójką dzieci właśnie sie dowiedziała,że ma tydzień na znalezienie nowego lokum!!!!Ludzie serca nie mają,a mąż to jest kierowcą i w domu tylko na weekendy.Gdyby ktos słyszał o 3 pokojowym mieszkaniu do wynajęcia najchętniej na Wygodzie lub osiedlu Sienkiewicza to bardzo proszę o odzew.PILNE

reklama
Ika, to całkiem tak, jak nas facet potraktował, gdy byłam w 3 m-cu ciąży, dał nam 10 dni na wyprowadzenie się z mieszkania. dzięki Bogu znaleźlismy to mieszkanko, w którym dziś mieszkamy:-). I nie musimy się o nic martwić, bo jest nasze. A tacy ludzie jak ci i ci, kiedyś odpokutują, kiedyś słyszałm, że wszystko do człowieka wraca. Trza mieć sie na baczności:baffled:.
Wyjeżdżamy dziś wieczorkiem:tak:. Całuję Was mocno!

Do góry