reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mania no widzisz ,ja jestem bardzo naiwna i nigdy się nie mogę nadziwić dlaczego ludzie w taki nieludzki sposób postępują.Pozdrawiam miłej podróży:-)

reklama
Ja też wierzę w to, że do człowieka wraca i zło i dobre uczynki. Naiwne to może, ale dobrze mi z tym :-)
Żużak jak Bogucha czuje się w nowej szkole?

Witajcie Kochane!
Ja tak skrótowo, bo starzny zamęt mam w zyciu:shocked2: Nadal mieszkam u mamy i nie mialam tu jeszcze komputrera, bo był przez kilka dni w fazie transportowania, więc miałam odcięty dostęp do wszystkiego.
MAteusz szczęśliwy w szkole, bo pani fajna, starzy koledzy z przedszkola sa w jednej klasie i jeszcze zbytnio ich nie gnębią. Gosia od wczoraj jest uznana za alergika:shocked2::wściekła/y: te wszystkie choróbska to przez alergię!! NA razie mamy ograniczenia w diecie, zyrtek i zapisane jesteśmy na testy skórne na koniec stycznia.
Malowanie idzie pełną parą - kolory dobrane, fachowcy (prawdziwi:tak:) już zainstalowani i prężnie działają.
Ja we wtorek spóchłam od dziąsła zaropiałego tak jak by mi mój własny małżonek dołożył. Zestreasowałam sie koszmarnie, bo bez zdecydowanej interwencji nie miałam szans przeżycia:dry: Jest juzlepiej, ale dentysta nadala ma niewielkie pole do popisu, bo ... ja nie mogę otworzyć wystarczająco szeroko ust. Udrzywiam sie przez słomkę, bo nawet łyżka sie nie mieści:laugh2:
Z dzidzia mama nadzieję, że nadal jest OK.
POzdrawiam serdecznie i postaram siejużozywac regularnie

Magdalenka

znów coś zmalowałam :tak::tak:

DSC05443.JPG

DSC05442.JPG

Zabieganie i jesiennie witam
Ziiimno.
Rowerem jechalam i uszy mi zmarzły.
Dzisiaj męża urodziny, wiec nie ma mnie wieczorem...niedlugo wroci...karpatke domową upieklam.:-)
Do jutra!

reklama
shoomna wspaniały pomysł!! Tylko nie numer domu a wizytówke zrobię.. na drzwi. Z jarzębiną:tak::tak:

No Kocham takie pomysły!!!!!!

Do góry