reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Ja tez nie. :-)
Jestem w pracy od 8 do 15 :-)
Ale dzisiaj cudowny weekend, z liśćmi, kopaniem, sadzeniem truskawek i przesadzaniem ziól ze skalniaka.
Wlasnie zjadlam pyszny obiadek, kasza gryczana, mniam i ubieram zaraz maluszka na dwor

Hurra to był mój post numer sto!!! :-):-):-):-):-)Aha w zasadzie to dalej nie mam na stałe netu dlatego zawiesiłam aż do odwołania swoja powieść autobiograficzną:-)

Gratulacje Ika :-)
Jak tam Marcelek?
Gdzie nasze damy z brzuszkami? Prosze zdawac relacje w postepach w niemieszczeniu się w ciuszki. Magdalenka halo halo.
Pokosilam trawnik, posadzilam malwy, przesadzilam 12 krzaków oregano. tesciu skopal zagonek, bedziemy truskawki sadzić. Juz ponad 30 krzaczkow posadzilismy,. za rok zniwa truskawkowe!
Teraz ide na zasluzoną herbatkę.....i ciasto z cukinią. Moja tesciowa upiekla. Boskie. Mniamuśne.
Gosik, dzieki za informacje. Co prawda mialam nadzieje na cos mego ulubionego, np concerto grosso Haendla op.6 albo chociaż Faure czy Durufle....jakieś Requiem....no cóż nie można mieć wszystkiego. :-)
jeszcze chce na ogródek pana Boga sie wybrac. Mało mi swojego :-)

Ja na ogródek nie wybiorę się z braku czasu :-(.Ale pare tygodni temu zostało mi obiecane dostarczenie ogródka do domu. Cieszę się zatem okropnie, bo muzyka mi sie baaardzo podoba (disco polo w wydaniu zapieca było CZAD)

Ika a moge sie wprosic do ciebie na troszkę? bo rano mnie mama zawozi do bialego sama jedzie na szkolenie a ja dopiero o 11 mam lekarza
napisz mi na priva komorke i gdzie mieszkasz?

reklama
Shomna, sliczne zdjęcia, dziekuję.
Prosze, podziele sie- oto nasze maleństwa....:-)

joniusslh1.jpg

i my...
w naszym magicznym lesie. Mieszczuszki, pozazdrościć!
las3ba4.jpg

Do góry