reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina masz chyba rację,czasu mi nie starczy na przeczytanie wszystkiego.Postaram sie pisać w miarę możliwosci;-)Pierwsze moje spostrzeżenia to u Was tak ciepło jest,tak domowo i miło,pachnie drożdzówką i miętą w ogródku...Aż chce się przysiąsc i porozmawiać albo pomilczeć.

reklama
Od Żużaczka pachnie szarlotką. U mnie chwilowe pustki w spiżarni, napradę chwilowe, bo w piekarniku juz dochodza trzy babki ziemniaczane, a teściowa wlasnie smazy placuszki z cukinni i kalarepki.:-)

Kalina prowadzicie z tesciową kuchnie sezonową patrzę.Tak mi się wydaje,że blisko natury żyjecie...Ech.....pomarzyć:happy2:

Hej,hej! A ja nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu. Wróciłam do pracy i tysiąc spraw na głowie i tęskniącą coraz bardziej Zosię. Małe rączki ściskające z całej siły za szyję kiedy rano muszę wyjść i jęczące :mama, mama...
U Kaliny bardzo mi się podobało.
Ech, znowu nie napiszę, muszę uciekać.

a ja wlasnie nie napisalam co mialam napisac
bo mi się bardzo u Kaliny podobało i nie chciało mi sie wyjezdzac ale jak wszyscy jechali to i my tez juz nie wypadalo siedziec wiecej hehe
mezowi bardzo smakowal kurnik a mnie ciasta mniam mniam
a dla Qubaska dziekuje za to co dostalam :)
Gosiku zoske masz cudowną a jak szybko mozna spalić kalorie to tylko jedna wiesz :D:D

Ika, troche z rozsądku, trochę z lubości. U nas mieszka 7 osob....nie da sie na codzien schabowycj jesc. Co ogrodek i sąsiedzi dadza, zjadamy.
I czesto mamy gosci.
Dzisiaj aktualnie 5 sztuk siedzi i babke nam zjada, tak wiec Joasiah nie zdązysz. Goście z Bialorusi, znajoi esciow...bo my z tesciami mieszkamy...no uciekam, bo maluch rozrabia..
Gosik, ja tez ja tez nie mam czasu.....uuuuu...

reklama
Kalina lec do gości i baw się dobrze.
Wszystkim miłego popołudnia życzę,bo choć wieje zimny wiatr na pociechę słońce jeszcze mocno grzeje.:-):-):-)

Do góry