reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam!!
Siedzimy przed wiatrakiem bo mamy sałne na gorze w domku,uff.
Z Gosikiem prawie sie dogadałysmy co do wyjazdu,a Minia nie odezwała sie do mnie.Wiec nie wiem co i jak.
Kalinko-co jeszcze przywiezc??Co lubią Twoje dzieci??
Dzieciaki śpią,taka błoga cisza w domku.
Wiec do jutra,do zobaczenia i poznania się.Pozdrawiamy:-)

reklama
Minia chyba wybiera sie samochodowo z mezem jednak, tak wiec Qubsku chyba tylko Gosie zabierasz.
Co lubia moje dzieci?
Hmmm...
Zapytaj, co im wolno? One lubia to, czego im nie wolno, a wiec chipsy i cole :-)
Polecam owoce ewentualnie jakies żelki, lizaki.:-)
Czekam, czekam, przybywajcie do mojej siedziby, przybyuwajcie maślaki i smardze, przybywajcie, bo tchórzami gardzę!
U mnie mgłaaaa, cudna mgła...

Witam pięknie!:-) Ale się cieszę, że jedziemy do Kaliny:tak: Piszę korzystając z tego, że Zosia jeszcze śpi. Tak, tak:tak: Chyba się przestawiła lekko:rofl2:Późno zasypia i późno wstaje, ale nie ma co narzekać na dzieciaka, bo w sumie prawie 12 godz. przesypia:szok: Chwilowo mąż mnie opuścił, pojechał wczoraj z kolegami na działkę. Ostatnio oddzielnie imprezujemy, hehe, dzięki temu nie molestujemy zbytnio dziadków, ale jest fajnie.
Jak to jest, że jak jestem sama z Zośką to jakoś lepiej umiem sie zorganizować niż jak mam męża do pomocy a nawet teściową?
Księżniczka się budzi i zaczyna rozsyłać uśmiechy i przeróżne miny:-D
Do zobaczenia!!!

Acha, wczoraj przyjechał moja siostra z maleństwem. Słodziak..............:tak::rofl2:
Mania ona ma dokładnie to samo. Mały ciągle je, szybko zasypia i zaraz sie budzi, bo się nie najadł. Teraz już troche lepiej, więc to mija(Tomus ma ok. 6 tygodni). Chyba trzeba to poprostu przeczekać:confused:
Będzie ok ! Kalina jest genialna:-D Nie wychodzić:-):-):-) Może twoja mama mogłaby Ci trochę pomagać? O ile dobrze pamiętam to pilnowała Mikołaja jak chodziłaś do pracy? Coś wymyslisz. BUZIAK!
Ok, idę zdjąć księżniczke z tronu:-D

Szarlotka się piecze.
Nie spałam calutką noc - zasnęłam dopiero o 5.10. Mój małż nie uznał za stosowne powiadomić mnie, ze "konferencja" na psa urok kończy sie o 3 nad ranem. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A jak Burek czekałam bo kluczy nie wziął.

Gosik nie chcę wykorzystywać zbytnio mamy, ona i tak pomaga ponad swoje siły. Zajmuje się Mikołajem od ponad tygodnia, siedziała u mnie parę dni, wszystko robiła, gotowała, prasowała, zresztą Mikołaj jest u nich do czwartku. Narazie nie będę wychodzić, potem cos wymyślę. Zresztą po 9 wyjeżdżamy. Jakoś będzie! :-)
Grunt to sie nie załamać i myśleć pozytywnie! STRASZNIE TĘSKNIĘ ZA MOIM MIKOŁAJKIEM:-:)-:)-(!
Tak sobie pomyslałam, że właśnie siedzicie i pijecie sobie smaczniutką kawusię, fajnie Wam:rofl2:. Całuję Was wszystkie! Super że jesteście!

reklama
Witam!!
Kalinko jeszcze raz dziekujemy:-)za Kurnik,za pyszne ciach,za kawe orzechowo-waniliowa,mniam,wszystko było mniam jak to mawia Kuba.
Super było Was wszystkich poznac,było bardzo sympatycznie i miło.
Moj kuba pyta czy jutro tez pojedziemy do pani Ewy tak mu sie spodobało i chustawka i najstarszy syn i pani babcia i wszystko;-)
Teraz usypiam małą i zmykam,pozdrawiamy i zyczymy kolorowy snów

Do góry