reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Widzialam u ciebie to macisko psychodella. A la psychodella. Ale kolorowa strona milutka.
Tak tak, współczuję.
Wszystkim .
I sobie.
Mania, dzięki za pociechę..ale.nie mam talentu do rugania ludzi. Az żaluję czasem.

reklama
witam witam
u nas wszystko dobrze poalutko sobie rosniemy
dzidziolek troszkę daje o sobie znać :) na razie bulgotki a potem moze da znac wiecej :)
przytylam na razie poki co 3 kg i mam nadzieje duzo nie przytyc hehe
apetycik mam w normie a na mnie to duzo hehe
niedlugo usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie co mieszka w brzuszku moim :)

joasioł buziaczki w brzuchaczek!

Kalina zamówilam!! Zamówiłam!! Najskuteczniejsze lekarstwo na myśli samobójcze i pryszcze...
978-83-7469-503-9.jpg

Żużaczku wszelkim gronkowcom i innym paskudztwom mówimy PRECZ!!!
Joasiu to Ty kochana trzymasz linię! Jak ja wspomnę swoje przybieranie, to... chyba lepiej nie wsponać:baffled: Daj znać jak tam USG:-) Koniecznie zabierz męża ze sobą, bo to niesamowite uczucie usłyszeć serducho walące jak oszalałe, a człowieka jeszcze nie bardzo widać. Ja mojemu przy Małgosi tego nie umożliwiłam i do tej pory żałuję:-(
Kochane to nic dziewnego, że mój Matuesz ma kłopoty z nauką czytania - nigdy nie miał maty! Po co ja tych wszystkich lekarzy odwiedzałam?:confused: Trzeba było zlecić wam diagnozę;-)
Kalinko a artykuł świetny! wyostrzony gdzie trzeba:tak: czasem inaczej sie nie da żeby do kogoś dotarło, że sa rózne podejścia do sprawy:tak:
U nas chłodniej tylko spać mi sie chce...

Magdalenka ja trochę ciałka miałam już przed i wolę nie mieć więcej, troche mnie lustro załamuje ale będę się martwic po ;)
a co do sluchania serduszka niestety moj doktorek nie ma takiej funkcji i zastanawiam się czy nie isc gdzie indziej on tylko moze pokazac jak ono bije :)

Tez uważam, że jest kolosalna róznica w odbiorze jak sie widzi jak maluch sie wierci i jednocześnie słychac serducho:tak: Ale mnie na wspomnienia wzięło:happy:

reklama
Witam was białostocczanki, moje rodowiczanki. Udzielam sie właściwie w innym wątku ale wpadłam do was aby podziękować Kalinie za "Straszne Mamy". Dziękuję! :-)

Do góry