reklama
witam witam
u nas wszystko dobrze poalutko sobie rosniemy
dzidziolek troszkę daje o sobie znać na razie bulgotki a potem moze da znac wiecej
przytylam na razie poki co 3 kg i mam nadzieje duzo nie przytyc hehe
apetycik mam w normie a na mnie to duzo hehe
niedlugo usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie co mieszka w brzuszku moim
u nas wszystko dobrze poalutko sobie rosniemy
dzidziolek troszkę daje o sobie znać na razie bulgotki a potem moze da znac wiecej
przytylam na razie poki co 3 kg i mam nadzieje duzo nie przytyc hehe
apetycik mam w normie a na mnie to duzo hehe
niedlugo usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie co mieszka w brzuszku moim
Ż
żużaczek
Gość
joasioł buziaczki w brzuchaczek!
Kalina zamówilam!! Zamówiłam!! Najskuteczniejsze lekarstwo na myśli samobójcze i pryszcze...
Kalina zamówilam!! Zamówiłam!! Najskuteczniejsze lekarstwo na myśli samobójcze i pryszcze...
Magdalenka
Fan(ka)
Żużaczku wszelkim gronkowcom i innym paskudztwom mówimy PRECZ!!!
Joasiu to Ty kochana trzymasz linię! Jak ja wspomnę swoje przybieranie, to... chyba lepiej nie wsponać Daj znać jak tam USG:-) Koniecznie zabierz męża ze sobą, bo to niesamowite uczucie usłyszeć serducho walące jak oszalałe, a człowieka jeszcze nie bardzo widać. Ja mojemu przy Małgosi tego nie umożliwiłam i do tej pory żałuję:-(
Kochane to nic dziewnego, że mój Matuesz ma kłopoty z nauką czytania - nigdy nie miał maty! Po co ja tych wszystkich lekarzy odwiedzałam? Trzeba było zlecić wam diagnozę;-)
Kalinko a artykuł świetny! wyostrzony gdzie trzeba czasem inaczej sie nie da żeby do kogoś dotarło, że sa rózne podejścia do sprawy
U nas chłodniej tylko spać mi sie chce...
Joasiu to Ty kochana trzymasz linię! Jak ja wspomnę swoje przybieranie, to... chyba lepiej nie wsponać Daj znać jak tam USG:-) Koniecznie zabierz męża ze sobą, bo to niesamowite uczucie usłyszeć serducho walące jak oszalałe, a człowieka jeszcze nie bardzo widać. Ja mojemu przy Małgosi tego nie umożliwiłam i do tej pory żałuję:-(
Kochane to nic dziewnego, że mój Matuesz ma kłopoty z nauką czytania - nigdy nie miał maty! Po co ja tych wszystkich lekarzy odwiedzałam? Trzeba było zlecić wam diagnozę;-)
Kalinko a artykuł świetny! wyostrzony gdzie trzeba czasem inaczej sie nie da żeby do kogoś dotarło, że sa rózne podejścia do sprawy
U nas chłodniej tylko spać mi sie chce...
Magdalenka ja trochę ciałka miałam już przed i wolę nie mieć więcej, troche mnie lustro załamuje ale będę się martwic po
a co do sluchania serduszka niestety moj doktorek nie ma takiej funkcji i zastanawiam się czy nie isc gdzie indziej on tylko moze pokazac jak ono bije
a co do sluchania serduszka niestety moj doktorek nie ma takiej funkcji i zastanawiam się czy nie isc gdzie indziej on tylko moze pokazac jak ono bije
Ż
żużaczek
Gość
kurcze, wcięło mi post
Joasiah stetoskop do tego wystarczy
Minia REWELACYJNIE!!
Joasiah stetoskop do tego wystarczy
Minia REWELACYJNIE!!
Magdalenka
Fan(ka)
Tez uważam, że jest kolosalna róznica w odbiorze jak sie widzi jak maluch sie wierci i jednocześnie słychac serducho Ale mnie na wspomnienia wzięło
reklama
Podziel się: