reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Widzialam u ciebie to macisko psychodella. A la psychodella. Ale kolorowa strona milutka.
Tak tak, współczuję.
Wszystkim .
I sobie.
Mania, dzięki za pociechę..ale.nie mam talentu do rugania ludzi. Az żaluję czasem.

reklama
witam witam
u nas wszystko dobrze poalutko sobie rosniemy
dzidziolek troszkę daje o sobie znać :) na razie bulgotki a potem moze da znac wiecej :)
przytylam na razie poki co 3 kg i mam nadzieje duzo nie przytyc hehe
apetycik mam w normie a na mnie to duzo hehe
niedlugo usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie co mieszka w brzuszku moim :)

joasioł buziaczki w brzuchaczek!

Kalina zamówilam!! Zamówiłam!! Najskuteczniejsze lekarstwo na myśli samobójcze i pryszcze...
978-83-7469-503-9.jpg

Żużaczku wszelkim gronkowcom i innym paskudztwom mówimy PRECZ!!!
Joasiu to Ty kochana trzymasz linię! Jak ja wspomnę swoje przybieranie, to... chyba lepiej nie wsponać:baffled: Daj znać jak tam USG:-) Koniecznie zabierz męża ze sobą, bo to niesamowite uczucie usłyszeć serducho walące jak oszalałe, a człowieka jeszcze nie bardzo widać. Ja mojemu przy Małgosi tego nie umożliwiłam i do tej pory żałuję:-(
Kochane to nic dziewnego, że mój Matuesz ma kłopoty z nauką czytania - nigdy nie miał maty! Po co ja tych wszystkich lekarzy odwiedzałam?:confused: Trzeba było zlecić wam diagnozę;-)
Kalinko a artykuł świetny! wyostrzony gdzie trzeba:tak: czasem inaczej sie nie da żeby do kogoś dotarło, że sa rózne podejścia do sprawy:tak:
U nas chłodniej tylko spać mi sie chce...

Magdalenka ja trochę ciałka miałam już przed i wolę nie mieć więcej, troche mnie lustro załamuje ale będę się martwic po ;)
a co do sluchania serduszka niestety moj doktorek nie ma takiej funkcji i zastanawiam się czy nie isc gdzie indziej on tylko moze pokazac jak ono bije :)

Tez uważam, że jest kolosalna róznica w odbiorze jak sie widzi jak maluch sie wierci i jednocześnie słychac serducho:tak: Ale mnie na wspomnienia wzięło:happy:

reklama
Witam was białostocczanki, moje rodowiczanki. Udzielam sie właściwie w innym wątku ale wpadłam do was aby podziękować Kalinie za "Straszne Mamy". Dziękuję! :-)

Do góry