reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Moja koleżanka szuka karmiącej kotki, małej suczki albo fretki, żeby wykarmić małą kunę(ślepą jeszcze). Narazie karmi ją mlekiem w proszku dla kociąt (nie wiedziałam, że takie istnieje), ale boi się że zdechnie bez mamy. Prosiła żeby popytać. No to pytam.

reklama
Niestety nie mam takowej ( a już trzy zwierzaki w domu) i za bardzo nie wiem jak postępowac z takim maleństwem. Myślę że najrozsądniej zapytać weterynarza - np. babeczek z Sano na Zwycięstwa - zawsze pomocne i bardzo miłe :tak:
Pozdrawiam i 3mam kciuki za małego :)

Wróciliśmy z Bielska. Domek zmienia sie w oczach, już nawet ogrzewanie jest...15go klada podłogi i glazurę...
teraz nudziałam się przeokropnie, jedyna fajną rzeczą którą zrobiłam było rozsadzenie Kalinowej lavendy... w piękne duże gliniane dwojaczki...

Hej hej na pustkowiu internetowym! My jesteśmy w trakcie przygotowań do remontu, przeprowadzki do rodziców, pakowania gratów i upychania ich w dwóch pomieszczeniach które nie będą remontowane, załatwiania kredytu. Pośród tego wszystkiego pełna energii raczkująca Zosia:-) a my oboje chorzy. Wesoło!:-D Pozdrawiam!

No właśnie, Lidka, udanego rozsypania!:-D
Gosik, wesoło wam, wesoło! Grunt, że Zosik zadowolony:tak:Może jakieś fotki słodaska? Jak w przyszłym tygodniu dopisze pogoda, to proponuję spacerek w ZOO.
Co WY na to, koleżanki Białostoczanki?
Joasiah, tobie to w tyłek przylać ani widu ani słychu:no: Jak tam, co tam?
Kobitki, jakie plany na wakacje??
Oj, wakacje.. a po wakacjach do pracy:sick:

Witam przy porannej kawie. Muszę dziś pojechc do sklepu ogrodniczego i dokupic lavendy i dwojaczków. Chciała bym symetrycznie je przy ganku postawić.
taki fajny kwiatek w Bielsku u tesciowej rosnie, tylko niefajne te betonowe pseudoskalniaczki. Dowód jak mozna popsuc dzielo natury.
ef44de835d796955med.jpg

reklama
Rozwijasz sie, Żużaczku.
;-)
Ten kwiatek to szachownica.Ładna, to prawda.Ja mam bardziej pospolita odmiane, szachownice cesarską

szachownicacesarskaqi1.jpg

Śmierdzi czosnkiem i podobno odstrasza krety.
Ta twoja to szachownica kostkowata, bardzo ładny rarytasek. Całkowicie chroniony gatunkowo. :-)rzadkość.:-)
szachownica6aw9.jpg

Uff..u nas sobota. dzisiaj goście wyjeżdżają, piekny tydzien mielismy, ale bardzo pracowity. Tzn teściowa pracowala najwięcej, przy garnkach, my na spacerach, ja w ogrodzie głównie...przez tydzien mielismy 5 chlopców i 6 dorosłych w domu. Juz troszke jestem zmęczona. teraz idę na pogrzeb- cioteczny bray męża zabił się, spadając z 2 piętra. Wypadek na imprezie. 32 lata chlopak....bardzo smutny pogrzeb. taka bezsensowna smierc.:-(
Napisze wiecej innym razem.pa.

Do góry