reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Heeejoooo lidka77 jak to mawiają Teletubisie :-) Rozdwajaj się szybciej, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :tak:

Kalinka nawet nie warto kciuków za Ciebie trzymać, bo poradzisz sobie śpiewająco, a warszawiakom kopary opadną :-D Chciałabym być na ich miejscu heheheheh jużim zazdroszczę ...
A tak na marginesie, jak wygląda kocimiętka?

Gosik znasz może kogoś z chóru filharmonii?

Byłyśmy dzisiaj na pierwszym spacerze bez wózka :cool2::cool2: :cool2:
Kupiłam po drodze sprzęt do baniek mydlanych, przez co Marta ma przynajmniej 4 nowe koleżanki i z 6 kolegów :laugh2: Bosh, jaką te dzieci mają kondycję :szok: Mi nogi w d... właziły a ona dalej szła latając jeszcze naokoło mnie jak satelita, przez co zrobiła 3 razy dłuższą trasę.

Dobrej i spokojnej nocki życzę mamusiom, brzuchatkom i dzieciorkom :tak:

reklama
Hejo! Minia chodzi Ci o kogoś konkretnego czy potrzebujesz jakiegoś śpiewaka?
Remontujemy łazienkę, dwa pokoje i przedpokój od podstaw (wymiana podłóg, rur, instalacji).
Zosia załapała raczkowanie na całego:-) Jest tak słodka, że łyżkami można ją jeść:-D

Moja zeszloroczna kocimiętka z piwoniami. Piwonie to te czerwone, kocimiętka fioletowa :-)
img0152lk6.jpg

Minia....dzięki!
Zapamiętam sobie i kiedyṣ cię dopieszczę kulinarnie!
;-)

Kalina ja to sobie dokładnie zapamietam :tak: Wbrew pozorom mozliwości mam spore i żołądek pojemny :-)

Gosik to łap łyżkę i Zośkę jedz, bo jak dorośnie będziesz żałować, że nie zjadłaś :-D
Śpiewaka nie potrzebuję, ot zwykła ludzka ciekawość, bo mój cioteczny brat tam śpiewa jako Pan Tenorek heheheh. Zresztą jest jakimś inspektorem chóru, czy coś .... Myślę, że go kojarzysz. Rzuca się w oczy. No chyba, że nagle i niespodziewanie spoważniał ;-)

Kalina chciałaś mojego futrzaka, proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie :-)
Siedzi na parapecie przy otwartym oknie i wzbudza ogólną sensację :tak:

O rany! Przez dwa dni nikt nic nie napisał:tak: Ja zaczynam właśnie dłuugi weekend:-) , w poniedziałek, perwersja:-D Zosi śpi, W. nurkuje, a ja trochę podziębiona, klapnęłam przed komputerem i planuję herbatkę, może jakiś filmik. Przydałyby się jakieś ciasteczka, ale nie mam. Ze słodkich rzeczy mam syrop:cool2:
Zosia pokonuje coraz dłuższe dystanse z wielkim zapałem, nawet w nocy raczkuje i gada przez sen z tych emocji:tak: . Kochane stworzonko:happy:
Halo, halo, jest tam kto?

Rzeczywiście dłuuuugi weekend się zaczął, co zresztą odbiło sie także na naszym wątku, masz rację Gosik:tak: . My też od dziś leniu****emy, choć nasz M. dziś poszedł do pracy. Wczoraj był na pępkowym, bo u kolegi urodziła się córeczka Nika, ładne imię co? Dziś pranie, prasowanie i pakowanie, jutro jedziemy do Gdańska, do M. kolegi, tylko ten wiatr mnie przeraża. Może do środy czy czwartku złagodnieje i będziemy mogli skoczyć na spacerek po molo:baffled: . Życzymy miłego weekendu, grunt to dobre towarzystwo i humor!!! Ściskamy!

Witam z domu pachnącego plackami ziemniaczanymi.
;-)
Wlasnie się smażą....mniam...
Wpadlam na chwilke pozdrowić.
Mamy gości i nie mam czasu odejśc od gości, dzieci, garów itp.
Ale jakie wieczory pełne rozmow! Wczoraj po pólnocy poszlismy spac

reklama
Do góry