reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Cześć Joasiu drogi brzuchatku:-) tak mi zrobili, bo doszli do wniosku, że skoro i tak dużo pracuje na komputerze - prowadze mężowi papierową cześć firmy - to potem powinnam spędzać czas z nimi, a nie wciąż zaglądać co tam na formu. Mieli troche racji:-(
Bardzo sie cieszę z Twojego stanu odmiennego, bo tak miło mieć w otoczeniu choćby internetowym:tak: podwójną:-) Może sama siewreszcie zarazę?
A jak tam Twoje studia? Dajesz radę? Dużo Ci jeszcze zostało?

a studia hmm obijam się nie bylam jeszcze na zadnym wykladzie
mam zamiar jechac teraz a czy dotre na wyklad to nie wiem
ale w szkole byc muszę bo prace musze pokazac :)
powinnam sie obronic w czerwcu czy kiedy tam ale nie wiem czy zmobilizuje sie zobaczymy

No wreszcie!
Magdalenka, ja podczytywałam cię na macoszym wątku i zastanawiałam sie, czemu nas po macoszemu traktujesz. :-)
Ale napisałaś i dzieki!
Jak przeczytałam, zrozumiałam, czemu ja nie zapisuję wszystkiego co mam zrobić. Bo to strasznie duzo tego wychodzi, jak się zapisze! :-)Prawie jak u ciebie. A jedno po drugim jakoś się zrobi....i Herkules **** kiedy biedy kupa. ;-)czyli po staropolsku nec hercules contra plures. :-)
Podziwiam cie, podziwiam podziwiam!
A co do czasu na forum, nie biczuj sie tak. Napewno nie siedzisz ciurkiem. Ja tam mam co robic, ale nie odmowie sobie wieczornej przyjemności poklikania. A tez nie grzeszę wolnym czasem...
Na weekend długi goście nam sie szykuja bardzo mili z Wawy, małżęństwo dzieciate...i siostry wpadają....urodzny siostrzenicy...mama robi grilla...i musze jeszcze dwie prace konkursowe zrobic dla szkoly ( strony www) i napisac felieton.
Ale tak naprawde ciagnie mnie TYLKO do ogrodu.
dziewczyny, jak cudnie dzisiaj u mnie bylo! Szpaki na drutach gwizdaly, bezwietrzny zmrok, lila niebo, zapach trawy, mlodego lasu, ziemi.
Posadzilismy z mężem 43 tuje i 20 forsycji. Powoli zaludniam swój ogród!
W szkolce leśnej Grabowiec metrowe tuje po 4 zl.
Joasia- daj zdjęcie ciebie z brzuszkiem, nie samego brzuszka. Jakies takie stojące, siedzące. :-)Niech mąż ci pstryknie.

Hej kobiałki! O, Magdalenka sie odezwała:-) Ja tez limituję komputer na rzecz rodziny ostatnio. Joasiah, poprosimy o fotkę w całej okazałości:happy:
Mateczki powiedzcie mi czy zaczerwieniona sóra na kolanach to może być od raczkowania-pełzania? Wasze dzieciaki tak miały?
Powiedzcie mi jeszcze czy waszym zdaniem w wieku Zosi wystarczy karmienie piersią dwa razy dziennie (+ nocne)? (Oprócz tego kaszka Sinlac, obiad i owoce z kleikiem.)

Wystarczy. Mleko teraz tylko na trawienie, czym innym sie napycha. Ja swojemu to już tylko popić daję, no i w nocy raz czy dwa.
Jak tylko stanie na nogi, zapomnisz o pelzaniu. To strasznie szybko przechodzi, niemowlaki to cwane bestie, porzucaja urocze pełzanie bez żalu na rzecz biegania.

Twój to wogóle już dorosły facet;-) Właśnie z tym piciem u Zośki słabo. Z butelki nie umie, z kubeczka tez jej jeszcze kiepsko idzie i wogóle soków nie chce pić, raczej czystą wodę.
Pełzaniem sie nie martwie (zresztą jeszcze kiepsko jej to idzie)tylko sie zastanawiam czy ta czerwona, sucha skóra na kolanach to przypadkiem nie jakiś objaw alergiczny. Mam nadzieję, że to od szorowania o podłogę:happy:

Gosik tak może byc od tego raczkowania. Gośka tak miała, Mateusz mniej bo praktycznie do końca pełzał.
Kalinko, Ty moja kochana musiałam jakoś zdać relazjez dwóch miesiecy nieobecności:tak: :cool2: to mi sie nazbierało:baffled: :szok: sama sie zdziwiałam jak przeczytałam:szok: Ja zapatrzona w Ciebie więc zajęć sobie wynajduję ile wlezie:laugh2:
Ja na weekend mam pakowanie na wyjazd. Mąż na uczelni (uczonym chce zostać czy co:confused: :dry: )
Teraz mam gorący czas, bo przez wrodzone lenistwo nie zrobiłam jeszcze pitów które mi jednogłośnie rodzina przyznala, a ja sie zgodziłam:baffled:

Dobrej nocki życzę!

reklama
Witaj Magdalenko!

Rano kafkowo i deszczowo. Miała być ładna pogoda a tu nitu nitu.:-D

Jutro jadę do Bielska na spotkanie z dr. szkoły gdzie chciała bym Boguchę zapisac. 306 uczniów, klasy po góra 20 osób. Maja program współpracy i wymiany uczniów z WB i Francją, wyższy poziom (ponoć) niż w innych szkołach. Tyle sie dowiedziałam przez telefon. Chyba tylko ta wchodzi w grę. jak się nie uda będe siedzieć na schodkach i płakac. Może kogos wzruszę?

Do góry