reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik zdjęcia normalnie powalające .... Matce naturze chyba się święta pokićkały :-) A może to aniołki resztki śniegu przy wiosennych porządkach wymiotły i tak wyszło :-D

Kalinka, stronka Żużaka fajowa, bardzo mi się podobuje. Tylko mam jedną uwagę, której wcale nie musisz brać do siebie heheheh .... Jak wlezie się w fotki np. wieszaków i trochę po nich "polata", to trzeba się nieźle napocić, żeby wrócić do stonki głównej. To tyle O!

Żużak jakby Ci to ... hmmmm.... ten tego .... Daj nam odetchnąć od swoich pisanek cooooo? :-p

Joasiah, to o której jutro zapadasz do Białego na spacer? A gruba to dopiero będziesz za czas jakiś, teraz to masz bardzo sympatyczny zaokrąglony brzucholek :tak:

reklama
Ajtam Żużak nie o to biega .... Jasne, że się cieszymy. Zresztą co ja ci tu tłumaczyć będę, myślę, że doskonale wiesz o co mi chodzi :tak:

Już wiem co wygrałaś w tym konkursie Żużak :tak:
Baaaardzo chętnie zobaczymy co z tą nagrodą zrobisz :-) I nie strzelaj mi tu fochów :baffled:
Dla tych, którym nie chce się grzebać ... Żużak wygrała:

I nagroda - zestaw do decoupage'u o wartości 200 PLN od Centrum Hobbystycznego CARTA, drewniany domek dla ptaków (o wartości 19,99 zł) i pojemnik na chusteczki (o wartości 11.99zł) od sklepu drewnianadolina.pl - łączna wartość 231,98 zł

reklama
Gratulacje dla laureatki.:-)
Minia...ja jestem amator webdesignu, idąc za twoja sugestią udalo mi sie zrobic, że galerie otwiera w drugim oknie, tak więc główna zawsze zostanie. Sprawdź, będzie lepiej teraz.:-)
Gosik, u nas też tak samo snieznie było, ale było, minęło, a dzisiaj sadzilam już drzewka karagany....przyroda cuda robi. Jasmin już ma listki!
Widzialam brzuszek Joasi, bardzo...brzuszkowaty. też zapomnialam jak to być w ciąży.
I na dlugo bym chciala zapomnieć! :-)
Karmnik decoupage. hehe.
Sikorki docenią.
To jak, wpadacie do mnie? Może na święto 1 maja?czy wolicie niedzielę? Zapraszam jak najbardziej!

Do góry