reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam wtorkowo.
Ufff....jak cięzko na brzuchu po łasuchowaniu świątecznym!
Dzisiaj jem tylko jogurt z otrębami.
Dostalam antybiotyk na ucho, kupilam małemu buciki,poza tym zespuł sie nam samochód, spiżarka pełna jedzenia, a nie mam sił jeść :-)
Jak tam?
Ja jutro do pracy, dzisiaj jeszcze leniu****ę.
Zimno u nas i sennie.
Tylko dzieciaki brykają.
Popjam mięte grzejąc nogi przed kominkiem i podczytując babskie gazety o niczym.
I slucham muzyczki....
a mąz reperuje samochód w garazu z kumplem
Pozdrawiam i skrobnąc mi cos wirtualnym piórkiem proszę.
Życzliwośc dla świata obowiązuje, zwłaszcza wiosną!

reklama
Cześć;-)
Dziewczynki mam pytanie???czy któraś z was wie coś o porodzie na Zamenhoffa????i co tam się dostaje po porodzie???kompletuję wyprawkę i nie chcę powielać.....
Dziękuję za odpowiedź:-)

Witam po świetach.Mineły szybko i sympatycznie.
U nas ze z zdrowkiem lepiej.teraz własnie siedze z mała na kolankach i nie daje mi pisac,cały czas szarpie za klawiature.A wiec chyba uciekam.
Ewa---ja rodziłam na zamenhoffa we wrzesniu 06.Na wyjscie ubrali mała w koszuilke,spiochy kaftanik,dwie czapeczki,zawinieta była w kocyk i na to rożek.Wiec nic nie musiałam miec z ubranek na wyjscie.wrazie jakis pytan pisz.
pozdrawiam i zmykam:-)

Minia, jako kobieta pracująca protestuję. :-)
Dla mnie to relaks napisac parę słów i niestety musze znaleźc na to czas....
Przyszłam z pracy o 3, pisałam potem, czyli praca biurowa do domu, potem czytalam Pratchetta, "Kosiarz", potem pilnowałam nadaktywnego malucha, kapałam chlopaków, robiłam kolacje, pisałam piosenke, no i mam może 5 minut i pisze relaksując się. :-)
Codziennośc to taki ujadający i czepiający się za nogawke kundelek. czasami.
A czasami bukiet kwiatów.'
Lub pajdka chleba z masłem.
Jutro u nas 6 klasiści pisza egzamin, dzieciaki z innych klas nie ida do szkoly, ale my jako cialo nauczycielskie musimy.
Ale wrócę wczesniej, tak ok 12 i popisze dlużej...
Niestety, maluch pokrzykuje na mnie.
Rodzina siedzi w kuchni przy kolacji i dziwi sie, czemu mnie nie ma...
Pozdrawiam smutniaczki wesoło- jutro ma byc słońce!

reklama
Do godz. 14 przygotowywaliśmy stoisko na Forum szkół, uff. Ja jako kobieta majace specjalne względy (czyt. ciężarna), nie muszę jutro uczestniczyć w wieszaniu tego wszystkiego , ale w sobotę stoję od 9 do 13. :-) Myślę, że będzioe fajnie.
Kalinko, masz rację, pisanie tu to czysta przyjemność, tylko jakoś czasami nie mam co napisać, a czasami po przeczytaniu Waszych postów, wymiękam, boczytam tuz przed położeniem się spać. mam nadzieję, że mi wybaczycie:tak:, że tak żadko piszę? Ciekawe co u reszty babeczek? Shoomny, Anetki, Gosika, Lidki???????????

Do góry