reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to jeszcze pouprzyjemniam wam zycie. :-)
zużaczku pochwal sie dziewczynom stronka, ktorą ci robię...jeszcze licznik odwiedzin wstawic i ksiege gości i bedzie ok.
Elfowo!Lawendowo!
Mania, jak twój tłuścioszek?Zdowy?
Ja znowu żywię się jogurtem i otrebami, normalnie się czuje, bo świąteczne łasuchowanie puchatkowe wykończyło mnie.
Zamowilismy z mżonkiem blachę na garaż...
a chlopcy zdrowi. A ja zapracowana...juz 3 tekst piosenki przed chwila wyslalam...jutro musze napisac tekst do bb...
Wieczór ziewając przytula się do mnie, ale nie nie, jeszcze ołaże, tak pieknie w domu, cicho, dzieciaki posapują w poduszki.
Mąz wisi na telefonie, a ja nadrabiam listowe zaleglości.
Milej nocki!

reklama
Kalina nie zauwazyłaś? Juz od 2 tygodni mam pod suwaczkami link do tej stronki:-D:-D

No ale FAKT nie napisalam ze TO TWOJE DZIEŁO

konkurs się zakończył, teraz czekamy az komisja głosy policzy...liczy i liczy...chyba na kogoś?
poza tym atmosfera towarzyszaca konkursowi była i jest niesympatyczna. Mnóstwo ludzi się na siebie poobrażało krytykujac wybory komisji i sposób głosowania. Częście nie podoba sie to, iż nie będąc wczesniej na forum przeszłam do finałów a stare forumowiczki odpadły (wybierała komisja w składzie dekoratorów wnetrz, architektów i redaktorów Czterech Kątów), nie internauci. No i tak ogólnie niefajnie. :-D
No i o 1sze miejsce walczyłam z kobietka która od wielu lat zawodowo prowadzi kursy decou w Poznaniu bodajze, ma swoj sklep i takie tam. no i nie w smak jej jest to, ze jakas "siksa decoupagowa" jej sie pęta pod nogami:-D:-D
A ja jestem z siebie dumna, bo przynajmniej wiadomo, ze wybór moich prac nie było podyktowany "znajomosciami".

Mania, a jak się czujesz? Może byś tak fotkę swojego brzuszka i Mikołajka zamieściła?
Joasia, a Ty nic nie powiesz?
Nasze ciężarówki zamilkły:-(
Wczoraj widziałam panią tak na oko w 9 miesiącu ciąży, zataczała się straszliwie. I wiecie co? Nie mogę uwierzyć, że już nie pamiętam, jak się czułam w ciąży, nie pamiętam, jak Madzia wyglądała jako noworodek. Jak patrzę na nią , gdy jest w tatusiowych rękach, to nie mogę się nadziwić, że taki duży bobas z niej i że kiedys zmieściła mi się w brzuchu!

Powiem tylko: WOW!! Fajnie! A w ciąży nie jest sie grubą, tylko ciężarną hihi:tak:
A na spacerek jak najbardziej.Zapowiadają piekną pogodę!

Dzis obleciałam z Bogucha pół miasta. Kupilismy Marblixy (kulki do grania - pisze dla tych , które maja szczęście miec młodsze dzieci:baffled:), zrobiłam dla Marblixowca zdjęcie do paszportu bo go tescie w wakacje wywożą z Ojczyzny, oddałam zdjęcia do wywołania (pójde z torbami, bo nie wywoływałam od ubiegłych wakacji) a teraz lakieruję: ikonę, ramki sztuk 2 i butelke na oleum....uch. Koacham tak życ - NAPRAWDę

w sobotę jade do warszawy wyskakiwac z kasy. hop hop....ciekawe jak daleko skocze z cienkim portfelem

KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategoria "Pisanki"
  • I miejsce - pisanka nr 1, autor zuzaczek2
  • II miejsce - pisanka nr 3, autor k_izydorczyk
  • III miejsce - pisanka nr 4, autor saggita123
  • wyróżnienia otrzymują fusiaf, zoswo, minutka55
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo Wam dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej,hej! Jestem, jestem. Żużak gratulacje! Joasiah, jaki tam grubas, mój mąż ma większy brzuch :-D :-D :-D
Święta upłynęły nam sympatycznie. Tylko pogoda była dziwna:eek:
Oto kilka fotek świątecznych:laugh2:

Do góry