reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Hejka! My zdrowi, szalejemy na spacerkach, aż mamuśka zdycha wieczorkiem, bo kręgosłup nawala:wściekła/y: . Mówi się trudno:baffled: . Co do zdjęć, to jak wiecie mam problem bo nie mam aparatu cyfrowego i na zdjęcia trzeba poczekać, aż się skończy klisza i się wywoła:-p . Poza tym jestem wielka, mój brzusio pełny rozstępów (pozostałości po Big Mikołaju:baffled: ) A dziś spotkałam koleżankę, jest w 30 tyg. i ma mniejszy brzuchol ode mnie:-( . I co Wy na to????
Byłam dziś u gina, przypisał mi Detralex, na pajączki wokół kostek i żylaki, cóż uroki bycia w ciąży;-) . Joasioł trzymaj się, ładniutkiego brzusia. Ściskam!!!!

reklama
Hejka! My zdrowi, szalejemy na spacerkach, aż mamuśka zdycha wieczorkiem, bo kręgosłup nawala:wściekła/y: . Mówi się trudno:baffled: . Co do zdjęć, to jak wiecie mam problem bo nie mam aparatu cyfrowego i na zdjęcia trzeba poczekać, aż się skończy klisza i się wywoła:-p . Poza tym jestem wielka, mój brzusio pełny rozstępów (pozostałości po Big Mikołaju:baffled: ) A dziś spotkałam koleżankę, jest w 30 tyg. i ma mniejszy brzuchol ode mnie:-( . I co Wy na to????
Byłam dziś u gina, przypisał mi Detralex, na pajączki wokół kostek i żylaki, cóż uroki bycia w ciąży;-) . Joasioł trzymaj się, ładniutkiego brzusia. Ściskam!!!!

Cześc , dziewczyny!
Nie macie pojęcia, jak u nas dzisiaj pieknie! Słońce zachodzi, wszystko w płynnym złocie, bez wiatru, rześko, ręce mam spekane od pielenia i darcia trawy. Sadzilam róże- piękne odmiany angielskie Colette i Red`Angel!Pełne, romantyczne kwiaty.
Podsypałamm tez nawozu wszystkim iglakom, kalinom i jarzębinkom. :-)
Maluch szalał w ekstazie na piachu, kładł sie i sypał piasek na wszystko, a najbardziej na siebie. Znalazł sobie patyczek i kopał nim w piasku.
Średniak skakal na piłce do skakania, takiej z uchwytami jak krowie wymię :-)Troje kolegów kopało nim w piasku i robiło chińską fabrykę wiatru z wiatraczkiem w roli głównej.
A teraz zjedlismy sobie kiełbasy z chlebem razowym i chrzanem. Jutro kopiemy z Dużym! Nawozimy piwonie i irysy!
I sadzmy 12 tui od sąsiad.
Co u was? Spacery?
Na wsi nie ma czasu na spacery, wystarczy głowe podnieść, juz pięknie.

Wszyscy śpią tylko Kalina skrobie w laptop....
Ide na jogurt przedsenny...Gosik, co mi polecisz na wiolonczelę?Marze o nowej płycie do słuchania...leciutkie, harmonijne, smutnawe, poleć mi coś!Dworzak B-minor?Znasz to?Jacqueline du Pre...warto kupić?
Żużaczku jak kapelusz ci sie podoba lawendowy?:-)

Monopolizuję wątek. :-)
dzisiaj napracowalismy się jak mrówki. Oczyścilismy oczko, wymienili wodę, odszlamili, wydarliśmy 20 m darni, posadzili tuje, nawiezli ziemię na rabaty i zrobili 3 klomby.Teraz wszyscy padaja na nosy, ale szczęście bije.
Zdobyłam dzisiaj stare,zelazne łózko! Przedwojenne, albo zaraz powojenne! Przemaluje na bialo i dam bukiet w owalu...cudo...będzie do letniej kuchni.
Poza tym sadzilam rabarbar i odchwaszczalam skalniak.
Jutro wpadamy do przyjaciól na obiad, pogoda ma byc cudna,. zamierzamy kupić średniakowi rower...
A wy tez chyba jesteście zapracowane, sądząc po frekwencji na bb. :-)
Pozdrawiam pracusiów i tych pracowitych inaczej.

Kapelusz bardzo mi się podoba!
Własnie wrócilismy z Żyrardowa i z Warszawy gdzie obkupiłam sie w rzeczy do decoupagu i znów nie bede spała po nocach tyle mam pomysłów.

poza tym - zaczynam zbierac zapisy na pierwsze szkolenie decoupagu. Moge już to robic oficjalnie:-D:-D

Uf puf, melduję się. Dni są tak piękne i obfite w treść, że szkoda ich na siedzenie przed komputerem. Padam na nos. Dzisiaj cały prawie dzień na świeżym powietrzu. Zosia padła już pół godziny temu:happy: Zaciągnęłam rolety i zrobiłam jej noc, żeby usnęła, bo chodziła już na rzęsach:-)
Aniulek, witaj ponownie. Zastanawiałam się czemu już nie piszesz. Wiosna w sercu!:-) Bardzo się cieszę. Napisz więcej o pozytywnych zmianach. :happy:

reklama
no i nareszcie wybrałam glazure do łazienki.....

Umywalka nazywa się "old anglia"...
ponizej fotki aranzacji przykladowej i samych płytek
c4522c10809f5b64.jpg

dd76d40d36147d19.jpg

Do góry