reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
mania, a u nas wolne w szkole. rekolekcje 3 dniowe- pon wt śr. A potem juz ferie wiosenne.
U was nie???
Musimy sie tylko zameldkować w szkole ( bezpartyjni lub takie dziwaki jak ja) a katolicy ida do kosciola, prawoslawni do cerkwi.
Dzisiaj wpadam na chwile do szkoly, gazetke zrobie swiateczna i zmykam!
Dzisiaj czyszcze kuchnie, myje szafki, piecyk....lubie porządki!Sa takie tworcze(Żużaczek pewnie powiedzialby, ze wprost przeciwnie, tworcza to jest tworczosc, ae mi sie nie chce tworczosci robic, dwa scrapbooki swiateczne zobilam tylko. hihi)
Wole tworczośc w postaci kurnika litewskiego z grzybkami lub mycia szafek wlasnie....

Witam Kobietki :)
u mnie nic nowego dalej szukamy mieszkania i mam nadzieje ze znajdziemy w ciagu 2 miechow.
czy moze jeszcze ktoraj z Was zna jakiegos dermatologa dobrego? Zuzaczek mi podala namiary na Pania z kolejowej przychodni ale niestety ta Pani nie ma wolnego terminu wtedy kiedy planujemy przyjechac i nie przymuje na dodatek prywatnie. wiec niestety odpadla hehe jak jakis dermatolog wpadnie Wam do glowy to dajcie znac :)

Nigdy nie byłam u dermatologa:-D Szwagier mojej siostry jest dermatologiem, ale nie mam pojęcia czy dobrym:confused: Nawet go nie znam. Przyjmuje na Dojlidach w przychodni chyba.
Wyspacerowałyśmy się dzisiaj, że hej:tak: Umyłam jedno okno i pół:-D , bo więcej Zosia mi nie pozwoliła.

hej. Ale jestem uchechtana :-)
Kopałam dzisiaj w ogrodzie jak rasowy terier!
Przesadzilam truskawki, opielilam maliny i jezyny, skalniak z ziołami, z maćkiem okopalismy wszystkie owocowe drzewa, powywoził mi darń, poobcinał suche pnącza na pergoli, a dawid zbierał smieci do worka....:-)
Teśc okopał oczko, a teściowa pomyła okna w domu.
Na deser umyłam piekarnik.
I tak mi dobrze! Ziemia pachnie, a ja sobie pieląc recytuję głośno Whitmana: strząsnąłem ciężar wielu dni mozolnych.
I tak jest!
Strząsnięte, za nami, zimowe dni.
kwitną szafirki, krokusy, przebisniegi i wierzby.
Pozdrawiam wesolo- czarnula, znam dermatolog panią Janinę czerniakiewicz- Bolińską, przyjmuje na Bema w przychodni, telefon jest w książce telefonicznej domowy...super kobietka, taka po 50, niezmiernie aktywna, gadatliwa i kulturalna, taka w stylu Hanki Bielickiej.

Wesolych swiąt wielkanocnych!Moje pocztoweczki:

ss1vr8.jpg
14814356rn2.jpg

baaardzo mi sie podobają - zwłaszcza pierwsza. czym robiłaś te esy-floresy?
Daleko mi do takiego "rozbuchania" artystycznego

Ohoho, już świątecznie się robi. Pogoda piękna, ale na horyzoncie ołowiane chmury. A niech sobie popada, co tam:-)
Donoszę, że Zosia staje na czworaka i się buja:-D i rośnie jej czwarty ząb:happy:
Miłego dnia kobitki:-)

reklama
Gosik to za parę dni Zośka ruszy do przodu :-) Marta identycznie zaczynała. Najpierw bujała się na czworaka, potem raczkowała do tyłu, a po kilku dniach zasuwała jak mały samochodzik :-D
Gratki z powodu czwartego ząbala :-) Ja swojemu dziecku już przestałam liczyć koło 14-tego :laugh2:

Do góry