reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam przy kawce :happy: Coś jestem podziębiona, ale sie nie daję. Za tydzień jedziemy na święta do rodziny W. Już odliczam dni :-) Mają domek na wsi i tam spędzimy święta. Będzie cudnie:-) Uwielbiam tam jeździć, nie byłam tam prawie rok. Żeby się tylko nie rozchorować...tfu,tfu.
Myślę, że pora zaplanować wyjazd do Kaliny:tak: Co Wy na to? Trzebaby znaleźć jakąś wspólną wolną sobotę albo niedzielę i zrobić wesoły najazd:-D Ja juz nie mogę się doczekać.:-D

reklama
no pewno!!

cukiereczek na dzien dobry.
DSC04564.JPG

Musi być sobota???????????????????????? Znów nie będę mogła bo wszystkie soboty mam pracujące:(

Mania będą :) nie będą miały wyjścia. U nas Iza wg mnie męczy Patryka okropnie. Ciąga go kręci się z nim trzymając go za rączkę od czasu do czasu jakieś zapasy, popychanki ale co do czego to Patryk zaczyna za nią więcej biegać niż za mną. Ogólnie prawie nic nie mówi oprócz mama, am, i co najdziwniejsze idzie izia czyli idziemy po Izę. Odsatwiłam go od cycy w dzień i zaczął mi pięknie (tfu tfu ) jeść, Waży 11200. Tylko trochę szorstka skóra na policzkach. Wczoraj zdecydowałam się go zaszczepić na odre swinke i różyczkę. Za to w nocy dał mi taki koncert że aż strach. Budził się co chwilka z płaczem.
No to już wszystkie nowości od nas. Pozdrawiam

Witam!!
Dawno mnie nie było ale mam nadzieje że jeszcze mnie pamiętacie;-)
Troche poczytałam co nowego u Was.
Mania-gratuluję drugiego syneczka.
Agak--a tobie gratuluje pracy,czasem mam tez chęc isc do pracy a z drugiej strony żal mi zostawić moje skarby z kimś obcym.
Żużaczku pewnie się powtarzam twoje prace są cudne,normalnie nie mogę się napatrzeć na fotki .
A co u nas hmm mała rośnie jak szalona,karmie nadal piersią + obiadki deserki,mamy dwa ząbki,skubana chce wstawać ale jej zabardzo nie pozwalamy,bo zdaje mi się że to za wcześnie.Starszy też ok lata z kolegą po podworku i bawią się w indian.
To narazie tyle bo mała wzywa.Postaram się teraz pisać cześciej wcześniej co raz mieliśmy problemy z neostradą ale zmieniliśmy na innego dostawce internetu i już jest ok.
Pozdrawiam
ps.to moje dwa skarby

No pięknie jest!Witaj, Qubasku i pisz koniecznie! Dzieciaki super!
Mania, chłopcy są super, zobaczysz, jak zabawnie mieć dwóch synków!` trzech to już nieustająca radocha!
Nasz dawid napisal ostatnio nową kartkę na drzwi, cytuję; NIC NIKOMU NIEZROBIŁM NIE ZWALACI NA MNIE
Przypominam, że przedtem było dawid jest grzeczny, maciek jest grzeczny nie.
:-)
Wiatr dzisiaj u nas halny, może was przywieje po wielkanocy?Czemu nie? Kalina być zadowolona.
Agak, gratulacje niani i pracy, wszystkiego razem.
Przynajmniej powuynaszasz sukienki i garsonki z szafy...
W domu to tylko dresik i koszula xxl.
Przynajmniej u mnie :-)
Tak się niebotycznie cieszę, że juz u mnie wolne! Do 4 kwietnia mamy spokoj!
Zamierzam myć, trzepać, szorować i sadzić.
Tak mi się chce wiosennych porządków! Na tej dietce mam tyle energii! tesciowa napiekla buleczek z cynamonem i serem, są smazone kiełbaski z cebulka, a ja- niewzruszona! Jem winogronka i piję wodę z cytryną!
Co prawda mój mąz twierdzi, że jestem piękna i bez diety, ale ja dla siebie dietkuję! A wiecie, że on po powrocie z O. po 2 tygodniach nieobecności w domu na powitanie w progu ada do mnie: Ale ty ładna jesteś,żono!
:-)
Wspaniały, co? I korale mi kupił brązowe!
No, uciekam sobie do kuchni..sciągać zasłonki....z calego domu firanki.Pranie będzie!.

Hej, hej! Żużaczku, śliczny zajączek:-)
Agak, może byc niedziela, czemu nie?
Qubasek, witaj ponownie:happy: , ale Ci córa podrosła:happy: , prawie pół roku!
Kalina, gdyby nie Zosia nikt by mnie za żadne skarby do diety nie zmusił.
Jak przestanę karmić to dopiero będzie wyżerka!:-) Od tygodnia jem raz dziennie jogurt, albo plasterek żółtego sera i nie widzę specjalnej reakcji (tzn. cały czas lekka, blada kaszka na jednym policzku, bez względu na to co jem albo nie jem:cool2: ). Może przechodzi ta nietolerancja:confused:

Gosik, mojemu tez lepiej i tez chyba mija mu.
A dieta super. Nie glodna, ale przyjemnie lekka chodze. Pacza otrębów na 3 dni idzie. I mąz ze mna je sniadania i kolacje, tez mu sie podoba.
Dzisiaj tesciowa babki ziemniaczanej napiekla....3 blachy...zapach kusicielski.

Witam o poranku przy kawusi:-) Jak się macie babeczki? Wielkie sprzątanie? Zofijka śpi, W. gdzieś pojechał a ja w spokoju popijam kawkę.
Wybieram sie dziś na zakupy. Chcę kupic kilka rzeczy dla Zosi i buty dla siebie. Może okna dziś umyję, pogram, pójdę na spacer. Szykujemy się do wielkiego remontu, więc chyba odpuszczę sobie pucowanie każdego kąta;-) Miłego dnia!

reklama
Do góry