reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
cześc śpiochy.
Wstałam rano i słońce jest piekne, bez przymrozku, na wierzbach kwitna puchate kociaki.
Moja przyjaciółka, która niedawno poroniła ciążę blixniaczą ( w 5 tygodniu) znowu jest w ciązy! Dzieki Bogu i mam nadzieje, że juz im sie ułoży! Ona ma 34lata, to pierwsze dziecko ma być. Ufff...
Co do niedzieli, to totalne lenistwo. Po pierwsze @ i nic mi sie nie chce, po drugie tak ładnie....poszwendamy sie najwyżej na spacerku.
Takim wokól domu.

Pewne chińskie przysłowie mówi "Zanim zaczniesz poprawiać świat, przejdź się trzy razy przez swój własny dom."Co i niniejszym czynię....:-)
A tak w ogole to znalazlam wspanialy przepis na konfiture z czerwonej cebuli do pasztetu...i na terrine z lososiem. zrobie na pewno na wielkanoc1 terrine to taki jakby zapiekany w formie muso-pasztet. Napisze wam wieczorem przepisy, a teraz spadam na kawkem, bo dzieciaczek

No nie, ja i tylko ja?
Wszystkie się pospałyście?
U nas dzisiaj pieknie. Pojechaliśmy z chłopcami do agroturystycznego gospodarstwa w Skaryszewie, wkleje wam w wolnej chwili fotki, wspaniały kicz stuylecia, portrety lenina i Marksa,sztuzne łabęzie, kwiaty, lisy, co chcecie, normalnie odpadam! Robilam w szoku zdjęcia, nieziemsko niesamowite miejsce! Facet powinien zostać zakręconym pozytywnie człowiekiem teleexpresu. Poza tym próbowaliśmy kupić owce, ale musimy poczekać jeszcze dwa miesiące, bo wybrane przez nas jagnięta jeszcze ssą. Bierzemy parkę!Zrobiłam im zdjęcia, piekne mordeczki, a Średniak tak się napalił, że chcial jeszcze psa odkupić od gospodarza! :-)
Poza tym byli u nas goście teściów, tak że średnia wieku na obiedzie przekroczyła 75 lat :-)
Pozdrawiam niedzielnie!

Obiecane fotki:

ŁÓŻko mickiewiczowskie i obnowiązkowy jeleń na rykowisku

lozkowy0.jpg

Ozdoby na półeczce

ozdobtxo6.jpg

...i lustro , kilimek i portrecik...
lustrodb4.jpg

Jakby ktoś reflektowal na noclegi, służę adresem..możecie podsyłać różne osoby,,..teściowe na przykład....:-)

Haha! Strajk na bialostoczankach!
Caly watek mój! Marzyłam o tym od dawna.:-)
Informuje zainteresowanych, ze bylam w pracy, bylam w sklepie, bylam na poczcie, bylam w banku, teraz ide jeśc i kopać na podwórek.
;-)

Śliczna Madziujka:-) Taki pączuszek jak Zosia:happy:
Kalinko, nie chce mi sie siedziec przed komputerem w taka pogodę.
Jutro wybieram sie na spacer. Kto dołączy?

reklama
Anetka czy to aby na pewno Madzia, czy jakiemuś innemu dziecku fotkę pstryknęłaś? :-D
Widzę ją prawie codziennie, a na tym zdjęciu kompletnie nie ona, to chyba ta pionowa pozycja :-)

Ja mam to samo co Gosik, niechęć do kompa jak taka wiosna za oknem .....

Do góry