mania78
Fanka BB :)
Przyznam Ci rację Kalinko, pomysł z tymi budowlami był rewelacyjny. My zbudowaliśmy Katedrę Notre Dame, wyróżniono 3 prace: Bramę Brandenburską, Katedrę Notre Dame, ale ładniejszą :-( i jakiś budynek z Wiednia (nie bardzo się orientuję). Poza tym były: Koloseum, Partenon, Big Ben, Łuk Triumfalny, Krzywa Wieża w Pizie:-) . Prace były wykonywane właśnie metodą klejenia i obklejania, omalowywania kartonów. Niezła zabawa, ale dla tych którzy chcą się bawić a nie cieszyć się, że lekcji nie ma
.
Gosik dostałam Twoja wiadomość, ale nie odpisywałam, bo miałam problemy z pisaniem postów i bałam się, że jak to wirus to nie chciałam Cię zawisrusować. A jak narazie widzę, że jesteście zdrowe, więc nie wywołujmy wilka z lasu. Dzwoniłam do Asi, zaprosili nas na następny tydzień:-) .

Gosik dostałam Twoja wiadomość, ale nie odpisywałam, bo miałam problemy z pisaniem postów i bałam się, że jak to wirus to nie chciałam Cię zawisrusować. A jak narazie widzę, że jesteście zdrowe, więc nie wywołujmy wilka z lasu. Dzwoniłam do Asi, zaprosili nas na następny tydzień:-) .