reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

no, fakt. Niezła:-D:-D. Ciekawe o czym inni pacjenci opowiadają..... Mozna nagrywać i szantarzować.

U nas kataralnie i @. Ale pogoda jak drut. Młody fluki na spacer poniósł. Starszy dziadka w supraslu zaraża a ja pisankuję.

Kalina jak juz się mężem nacieszysz, to może w następnym tygodniu odstąpisz nam go na sekundę?? mamy juz (o dziwo) wybraną glazurę.....
aha...wstawiłam dwie pocztówki do galerii. Nie krytykuj mnie za bardzo bo to moje pierwsze scrapbki

reklama
Sama sie umawiaj, ja nic nie wiem. Ona narobil troche zaleglosci w pracy tym wypadem...a owszem, ciesze sie jednakowoż.Poza tym ruszyłam dzisiaj do rabienia, pielenia, podsypalam azofoski tulipanom i przycielam wierzby japońskie i inne.
Cudnie dzisiaj choć wietrznie bardzo.
Twoje scrapbooki piekne, naprawde, nie trzeba krytykowac. ja- uważasz- nie mam kiedy robic scrapbookow...hihih...

Kalina nie bardzo mam jak się umówić - nie mam zadnego telefonu do was - mój aparat szlag trafił i wszystko poszło....(...)

Hej hej! Jak dzisiaj cudnie! Nawet wiatru chyba nie ma:-)
Co prawda nie powinno sie chwalic dnia przed zachodem słońca, ale wygląda na to, że będzie piękny.:tak:
Wczoraj dowiedziałam się, że mój luby nigdy nie chorował na ospę ani na świnkę:szok: Lekko się przeraziłam. Ospa to jeszcze pół biedy, ale świnka! Przecież Zosia na pewno, przyniesie prędzej czy później. Nie wiecie czy można sie jakoś zaszczepic na świnke w dorosłym wieku? Żużaczek na pewno wie.

Żużaczek nie wie czy takie stare konie mozna zaszczepić. Chyba nie. I nie przesadzaj z tymi szczepianiemi i chorobami. :-D:-D jesli mąż ma zachorowac na świnkę to nie koniecznie Córka mu to zafunduje. ja zachorowałam na ospę jako stara baba nie mając najmniejszego kontaktu z dziećmi.

Wyszłam dzisiaj z domu po chlebek....slonce...dzwony z jesionowego kościoła...skowronki, gruchające gołebie na klonach stuletnich przy cerkwi...Ale wiosna!
Krokusy u mnie kwitna i wszedzie kwitna, trawa juz zieleni sie, jasmin ma zielone pączki. Jak tylko maluch wstanie szusujemy na spacer piechota dookoła domu po trawnikach. Już dwa razy go wypuściłam, biega, wszystkiego dotyka, wywraca sie, wstaje, próbuje pchać rowerek plastikowy, rzuca piłką...jestesmy zachwyceni!
Zrobię wianek wierzbowy wiosenny na dzrwi.
Co do świnki, Gosik, daj spokoj. Co ma wisieć nie utonie.:-)
Najwyżej nie bedzie problemu z antykoncepcja, hehe. (ale zlosliwa jestem, calkiem jak minia hehe)
U nas dzisiaj urodzinowy dzien, więc więcej nie napisze, po poludniu rodzina sie schodzi, mamy tor, salatki, swietujemy podwojne urodziny- jutrzejsze Dużego Maćka i wczorajsze Seniora teścia ( 72 lata).
Pozdrawiam więc tortoweo i pytam: co mozna zrobić z awokado oprócz pasty na kanapki ???

klina utłucz awokado z kartofelkami (bez masła) wyjdzie bardzo smaczne pure o orzechowej nutce i wiosennym kolorku. Avokado najlepiej zetrzeć wczesniej na tarce.

reklama
Łał super! jeszcze przepisów!
Dzisiaj męża namowilam na sniadanko dietetyczne: po miseczce chrupek fitness, do tego banan na dwoje, pomarancz na dwoje, zalane jogurtem, popite herbatka miętową.

Do góry