reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

kurcze, no i mam problem. chyba zejde do piatku - wtedy ma kolonoskopię (na całe szczęście pod narkoza, - zdazają się humanitarne kliniki) no ale okropnie sie martwię (własciwie denerwuje i boję). Mialyscie kiedys cos takiego ze na powierzchni "kupki" było tan naprawde duzo krwi?? Nie czułam, żeby mi jakiś hemoroid pękł itp....jejku?? Poradźcie, bo wydmuszki z nerwów tłukę.

reklama
Co za paskudy jelitowe nas dorwały???
Nic nie wiem, Żużaczku. Tzn moj maly tak miał i to była reakcja na mleko, alergia objawia się często krwią w stolcu. czy uczuliłaś sie na coś? Może zrob przy okazji test na ige? Na Kraszewskiego robia od reki w laboratorium Labtest 740 45 24, czynne do 18

hejka :)wczoraj mialam scan i bede miala synka :)
wysylam Wam 2 fotki ta jest z 12 tyg
obraz004ct9.jpg

a ta z 20 tyg
img0021if0.jpg

mam nadzieje ze bedzie widac cos :)

mam jeszcze do Was pytanko
w kwietniu przyjade na kilka dni do Polski i chcialabym kupic dla dziecka leki, tzn cos od kolek i wszystko co sie przyda do czasu az dziecko skonczy 6 miesiecy. chcialabym poprostu juz apteczke zrobic bo nie ma to jak wlasne potrzebne leki. nie chodzi mi o antybiotyki tylko cos co moze mi sie przydac z apteki dla takiego malenstwa jak by zachorowalo czy cos. macie juz dzieci i pewnie wiecie co dobrze miec pod reka :)

Na kolki espumisan :-)
Do nacierania na przeziebienie pulmex baby
smecta ( duzo kup! sobie tez dobrze) i gastrolit
Czarnula, widac dzidziusia, widac...:-) Sliczny i jaki do mamy podobny...czarnulowaty :-)

Witam wiosennie! U nas też dziś szał pała w szkole,mieliśmy konkurs na słynną budowlę europejską kartopnowo-papierową (co najmniej półtorametrowa)i na zaproszenie Wiosny. Moja klasa, jak zwykle zresztą, zapaliła się do pracy przez pierwsze pół godziny, potem pracowałam sama z paroma dzieciakami, którym zależało, a reszta krzyczała, latała i dzuiałała na nerwy:wściekła/y: . Wściekłam sie bardziej niż bym prowadziła 7 lekcji:tak: . Na roztrzygnięciu konkursu, dziwili się, że nikt nawet nie podszedł do naszej budowli, a czego się spodziewali??????:confused: :confused: :confused: Aha, do wygrania była tablica biała:-) :dry: .
Kalinko trzymam kciuki za odchudzanie!!!! Precz z balonami!!!:-)
Żużaczku nie denerwuj się, też tak czasami miewam i jakoś się tym nie przejmuję.
Pojawiły mi się na kostce jednej nogi straszne pajaczki, dosłownie cała kostka sina:szok: .
Czarnula ja mam USG w następnym tygodniu, trochę się boję, nie wiem czemu?????:confused: :baffled:

Mania, ciekawe pomysly mają w twojej szkole. A jaka budowla wygrała? A jaka wyście robili? I jaka techniką? Kleiliście pudła czy co?Napisz koniecznie.

Hej Mania! Jakis czas temu wysłałam Ci wiadomość na priva. Czytałaś?
Domyślam się, że dzieciaki w szkole mogą wykończyć:baffled: Współczuję.
Żużak, może Ty faktycznie na cos się uczuliłaś, najpierw to cos na twarzy, teraz dodatkowe rewelacje:cool2: A jak tak siedze przyczajona i sie cieszę, że narazie żadne choróbska sie nas nie czepiają:ninja:
Do apteczki to jeszcze cos na pleśniawki (aftin?), poza tym paracetamol w czopkach do zbijania temperatury i czopki glicerynowe jakby mały miał zaparcia. Do tego coś do czyszczenia nosa- woda morska w sprayu i gruszka lub inny respirator (sopelek, frida). Na dziąsła to nie wiem, bo Zosia ząbkuje bezobjawowo. Jedynym objawem są zęby :-)

reklama
I tak trzymajcie, Gosiu.
Ja też czuję się wspaniale, zdrowie jest skarbem! W poniedzialek zdychałam, dzisiaj rozkoszuję sie pustym brzuszkiem...pieknie. A pojutrze moj kochany wraca....

Do góry