reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

kurcze, no i mam problem. chyba zejde do piatku - wtedy ma kolonoskopię (na całe szczęście pod narkoza, - zdazają się humanitarne kliniki) no ale okropnie sie martwię (własciwie denerwuje i boję). Mialyscie kiedys cos takiego ze na powierzchni "kupki" było tan naprawde duzo krwi?? Nie czułam, żeby mi jakiś hemoroid pękł itp....jejku?? Poradźcie, bo wydmuszki z nerwów tłukę.

reklama
Co za paskudy jelitowe nas dorwały???
Nic nie wiem, Żużaczku. Tzn moj maly tak miał i to była reakcja na mleko, alergia objawia się często krwią w stolcu. czy uczuliłaś sie na coś? Może zrob przy okazji test na ige? Na Kraszewskiego robia od reki w laboratorium Labtest 740 45 24, czynne do 18

hejka :)wczoraj mialam scan i bede miala synka :)
wysylam Wam 2 fotki ta jest z 12 tyg
obraz004ct9.jpg

a ta z 20 tyg
img0021if0.jpg

mam nadzieje ze bedzie widac cos :)

mam jeszcze do Was pytanko
w kwietniu przyjade na kilka dni do Polski i chcialabym kupic dla dziecka leki, tzn cos od kolek i wszystko co sie przyda do czasu az dziecko skonczy 6 miesiecy. chcialabym poprostu juz apteczke zrobic bo nie ma to jak wlasne potrzebne leki. nie chodzi mi o antybiotyki tylko cos co moze mi sie przydac z apteki dla takiego malenstwa jak by zachorowalo czy cos. macie juz dzieci i pewnie wiecie co dobrze miec pod reka :)

Na kolki espumisan :-)
Do nacierania na przeziebienie pulmex baby
smecta ( duzo kup! sobie tez dobrze) i gastrolit
Czarnula, widac dzidziusia, widac...:-) Sliczny i jaki do mamy podobny...czarnulowaty :-)

Witam wiosennie! U nas też dziś szał pała w szkole,mieliśmy konkurs na słynną budowlę europejską kartopnowo-papierową (co najmniej półtorametrowa)i na zaproszenie Wiosny. Moja klasa, jak zwykle zresztą, zapaliła się do pracy przez pierwsze pół godziny, potem pracowałam sama z paroma dzieciakami, którym zależało, a reszta krzyczała, latała i dzuiałała na nerwy:wściekła/y: . Wściekłam sie bardziej niż bym prowadziła 7 lekcji:tak: . Na roztrzygnięciu konkursu, dziwili się, że nikt nawet nie podszedł do naszej budowli, a czego się spodziewali??????:confused: :confused: :confused: Aha, do wygrania była tablica biała:-) :dry: .
Kalinko trzymam kciuki za odchudzanie!!!! Precz z balonami!!!:-)
Żużaczku nie denerwuj się, też tak czasami miewam i jakoś się tym nie przejmuję.
Pojawiły mi się na kostce jednej nogi straszne pajaczki, dosłownie cała kostka sina:szok: .
Czarnula ja mam USG w następnym tygodniu, trochę się boję, nie wiem czemu?????:confused: :baffled:

Mania, ciekawe pomysly mają w twojej szkole. A jaka budowla wygrała? A jaka wyście robili? I jaka techniką? Kleiliście pudła czy co?Napisz koniecznie.

Hej Mania! Jakis czas temu wysłałam Ci wiadomość na priva. Czytałaś?
Domyślam się, że dzieciaki w szkole mogą wykończyć:baffled: Współczuję.
Żużak, może Ty faktycznie na cos się uczuliłaś, najpierw to cos na twarzy, teraz dodatkowe rewelacje:cool2: A jak tak siedze przyczajona i sie cieszę, że narazie żadne choróbska sie nas nie czepiają:ninja:
Do apteczki to jeszcze cos na pleśniawki (aftin?), poza tym paracetamol w czopkach do zbijania temperatury i czopki glicerynowe jakby mały miał zaparcia. Do tego coś do czyszczenia nosa- woda morska w sprayu i gruszka lub inny respirator (sopelek, frida). Na dziąsła to nie wiem, bo Zosia ząbkuje bezobjawowo. Jedynym objawem są zęby :-)

reklama
I tak trzymajcie, Gosiu.
Ja też czuję się wspaniale, zdrowie jest skarbem! W poniedzialek zdychałam, dzisiaj rozkoszuję sie pustym brzuszkiem...pieknie. A pojutrze moj kochany wraca....

Do góry