reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
dla wszystkich niezorientowanych : TO BYŁ ŻART:eek:

a to jest pisanka...pisankowa
DSC04423.JPG

Ja dostalam az trzy plus bombonusia..i kwiaty..i takie cos w doniczce...Moge sie podzielić.
dzisiaj na powitanie moja klasa odspiewala mi sto lat z radości.
Mily dzien....wciąz trwa.
Ja tez się dołączam do babskich zyczeń.
Świętujmy sobie!
U nas dzisiaj prawoslawny ksiądz skladal zyczenia i powiedzial: żeby nikt nie był speszony że jest kobieta lub mężczyzną...
Aleśmy sie posmieli z niego...
Och och....

I ja sie przyłączam do życzeń!
Jaki piękny dzień: ptaki świergolą, biedronki chodzą sobie po pierwszych nitkach traw, cudnie! WIOSNA!

Ładna Żużaczku, dzięki :-) Byłam dzis u Twojej fryzjerki- pełen profesjonalizm. Jestem w 100% USATYSFAKCJONOWANA :tak:
Podobno najtrudniej podcina się długie włosy. Jak ja lubię jak ktos dobrze robi swoją robotę:happy:
Miły dzień dziś miałam. Taka cudna pogoda. Bujałyśmy się z Zosią na chuśtawce, pokazywałam jej przebiśniegi, a potem przyszedł W. i dostałyśmy po Bobofrucie:-D

wCIĘŁO MI WIADOMOŚĆ,za to wkleiło dziwny link. Nie wiem co się dzieje?????
CHCĘ POWIETRZA Z OKAZJI DNIA KOBIET, NIC WIĘCEJ!!!!
Dziś rano jeździłam do M. do pracy zawieźć jego zwolnienie, potem rozwiesiłam pranie na balkonie i tyle mego kontaktu z powietrzem. Gosik jak ja Wam zazdroszczę tej huśtawki!
Cy mogę smarować się jakąś maścią rozgrzewajacą??? KASZEL NAS ZABIJA!

reklama
Dziewczyny, jaka piekne muzyke dostalam do napisania zisiaj! Normalnie uklękłam! Taka zjawiskowa, jak spacer w wiosennym lesie, jak w teledysku Enyi, dzwonila przed chwila Beata bednarz, ktora to będzie spiewać i zgadza sie na moje pomysly na tekst, mam tydzien, będe pisac z szczęściem w sercu- takie to piekne! Napisze o czlowieku, ktorego sie kocha, że jest jak nieznana, piękna kraina, w ktorej zna sie słowa, zapachy, barwy słów, ściezki wszystkie, ale za zakrętami ciągle czeka cos ukrytego, nieznanego, jakas dręcząca tajemnica...Normalnie w ekstazie jestem!
Co do dnia kobiet- uwaga- zaraz zaczyna sie noc kobiet! Życzę wszystkim najcudniejszej zabawy pierzynowej. :-)

Do góry