reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hehe! Nieźle Kalinko, nawet dzieci wtopiłaś:tak: :-)
A trzeba było zajrzeć na bb wieczorkiem :-D
Skręciłam Zosi krzesełko do karmienia i siedzi w nim jak królowa na tronie. Właśnie podryguje jakby jechała na koniu i wydaje entuzjastyczne okrzyki. Co jakis czas wali dłonią w blacik jakby chciała powiedzieć:Dawać mi tu flaczki, golonkę i piwo, ale szybko!:laugh2:
Jestem choronicznie niedospana:cool2: 6-8 pobudek w nocy już od dwóch miesięcy...koszmar.

Dzięki za link, sliczne.
Jutro zycie wraca do normy a ja do pracy.
Mam poranny dyzurek szkolny i duzo energii, która zamierzam zuzytkowac np na próbe kabaretu na Dzień Wiosny, dekoracje klasy i td. Napewno nie bedę spisywac nieliczne ofiary, pałętające sie bez celu po korytarzach.
Dzisiaj odbieralam malucha z zerowki i przypadły do mnie na świetlicy dwie rozemocjonowane czwartokasistki: Prosze pani, niech pani wraca, nam tak xle bez pani, tamta druga pani ciągle na nas krzyczy, niech pani powie, że jutro wraca!
I jaki pisk radości! Ze wracam! Az uczyc się chce.
Poza tym mialam dzisiaj cuuudny dzien. Spacer dwa razy bez dzieci, po pierwsze.
Po drugie firma fonograficzna zadzwoniła, że ma dla mnie zaległe pieniądze za prawa autorskie do piosenek, ponad 2 tys 600zl. I po poludniu zadzwoniła piosenkarka beata bednarz, że ma muzyke na nowa płytę i że mailem podesle mp3, żebym napisala jej teksty. Na cala płytę! I o czym chce, mam wolnośc, mam sie zainspirowac muzyka Piotra nazaruka. jestem zadowolona! Pani prezes jest zadowolona!
Czym sie z wami dziele- nie tylko zle wieści u nas :-)
..
http://www.jack.pl/shop/muzyka/mp3/W cieniu Twoich rak.mp3

Oho, widzę, że nasi mężczyźni stanęli na wysokości zadania:-D :tak: ! A nas rozłozyło na dobre, M. wstał z gaorączką, ja z okropnym bólem gardła i głowy, dzięki Bogu maluch bez temperatury:-) !!!!! Zdychaliśmy cały dzień, M. na zwolnieniu do piatku, więc siedzimy całą rodzinką i zdychamy, no nie wiem czy można powiedziec dziś o małym, że zdycha. Gryzie kapcie, wariuje na widok komórki lub pilota, czyli wg mnie wszystko po mału wraca do normy, uffff.
Od południa za to ja ni ręką ni nogą, potworny ból głowy, a że nie mogę nic prócz paracetamolu, to niestety zdychałam z potrójną wizytą u Wójcia Czesia. Pod wieczór wypiłam drugą tabletkę i dzięki Bogu wróciła do zywych. Położyłam Mikołaja spać i mogę do Was zajrzeć, cieszycie się?????:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) M. znów zdycha, ma 38,8. Nie jest typowym przykładem faceta, który przy lekkim przeziębieniu zdycha i umiera, gdyby nie On nie mam pojęcia jak bym sobie dziś poradziłą z mikołajem, to On dziś cały dzień się nim zajmował, mimo tego, że też wcale dobrze się nie czuł. Wiecie co? STRASZNIE GO KOCHAM!!!!!
A że jutro wszyscy siedzimy w domciu, dziś dostałam piękną, bordową różę od moich facecików:-) . M. powiedział: "Chciałem kupić koło Bojar, ale tam były jakieś takie zdechłe, pomyślałem że nie są godne Ciebie, więc pojechałem gdzie indziej!";-) :-) :-) Fajny, co???
Gosik no to dawaj jej tą golonkę i piwo, a co, przynajmniej konkretna dziewczyna!:-D A wiesz, że Asia jutro ma cesarkę, chyba że nie będzie miejsc, to pojutrze. Ale fajnie kolejny marcowy chłopak!

Babeczki!
Samych cudnych dni, szczęścia, pokoju, radości, miłości. Aby życie uśmiechało się do Was każdego dnia :-) Bądźcie wspaniałymi kobietkami.
Niech żyją kobiety!!! :-)))

reklama
a ja nie mam głosu na kompie:eek: cóś sie odłaczyło....

Aniulek a Ty gdzie?? Od semesa ani widu ciebie ani slychu????
Asiolek
Magdalenka
to już przesadza
shomna
napisz choć jedno słowo
Joasioł pewnie nadal w szoku siedzi na przeciwko kalendarza...

Do góry