reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Gosik super, mi się wszystkie podobają. Cholibka może w ramach rozładowania nerwów też się zajmę sztuką - przynajmniej coś pożytecznego z tego wyjdzie

gosik śliczne i delikatne!!
jesli maja to byc tylko osłonki, mozna lakierować wodnym, jesli jako podstawowe doniczki - trzeba śierdzielkiem.

mam dla ciebie w prezencie przecudna serwetke z motywem skrzypiec. Kupiłam cały komplet bo mnie zauroczyła - miedzy innymi z myślą o praezncie dla Ciebie, ale widzę, że sama sobie coś ślicznego z niej zrobisz;-):-D;-)

kalinko czeka zapakowana:-D

A to dzisiejsze zdjęcie imieninkowe - Witek dostał namiot. jak widać strzał w 10!
8b098e76d23997camed.jpg

Cieszę się, że Wam sie podobają:happy: Mój W. właśnie nas określił jako Towarzystwo Wzajemnej Adoracji:-D :-D :-D Ale jakie to potrzebne do życia:-) takie towarzystwo. Jesteście przeciwwagą do tego mojego zgreda i krytykanta.
Żużaczku właśnie się zastanawiałam nad tym czy z doniczki nie zacznie odpadać farba, W. stwierdził, że tak własnie będzie. Trzy z nich to osłonki, ale jedna to doniczka. Dzięki za radę:happy: I dzięki za serwetkę, dam Ci na wymianę taką w beżowe kwiaty, tez kupiłam cały komplet. Zaprezentujemy sie na śmierć:rofl2:

gosik najlepiej polakierowac poliuretanem - ale - wystrczy, że zostawisz nawet mikroskopijny niedomaliwany fragmencik a całość szlag trafi. Wilgoć podsiąknie i wszystko zacznie się łuszczyc. Wyjsciem jest wyklejenie całosci gruba folia ogrodniczą. W spawie innych porad zapraszam na GG alebo na watek decoupagowy na BB (zeby bialostocczanek nie zasmiecać)
Bardzo dzięki za serwetkę!!
Może spotkamy się na mini warsztatach decou? Służę darmowymi radami:-D:-D

To na BB jest wątek decoupagowy? Co do wspólnego decoupagowania to pomysł puchatkowy, ale czasu i możliwosci narazie brak. Te doniczki to tak z doskoku robiłam-10min tu 10 min tam:happy: Ale co sie odwlecze to nie uciecze.

reklama
Do góry