reklama
G
Gosik
Gość
Kalinko, jest twoja! Myślałam o Tobie jak ją malowałam
Postanowiłam, że jeśli Ci się spodoba to Ci ją oddam:-) Bardzo mnie inspirujesz.
A teraz ja zainspiruję Was, a w szczególności Żużaczka może
Zobaczcie co ładnego, bajkowego znalazłam na allegro
http://szejk.i365.pl/allegrop/fotki/komoda3/1big.jpg

A teraz ja zainspiruję Was, a w szczególności Żużaczka może

Zobaczcie co ładnego, bajkowego znalazłam na allegro
http://szejk.i365.pl/allegrop/fotki/komoda3/1big.jpg
Ż
żużaczek
Gość
gosik śliczne i delikatne!!
jesli maja to byc tylko osłonki, mozna lakierować wodnym, jesli jako podstawowe doniczki - trzeba śierdzielkiem.
mam dla ciebie w prezencie przecudna serwetke z motywem skrzypiec. Kupiłam cały komplet bo mnie zauroczyła - miedzy innymi z myślą o praezncie dla Ciebie, ale widzę, że sama sobie coś ślicznego z niej zrobisz;-)
;-)
kalinko czeka zapakowana
jesli maja to byc tylko osłonki, mozna lakierować wodnym, jesli jako podstawowe doniczki - trzeba śierdzielkiem.
mam dla ciebie w prezencie przecudna serwetke z motywem skrzypiec. Kupiłam cały komplet bo mnie zauroczyła - miedzy innymi z myślą o praezncie dla Ciebie, ale widzę, że sama sobie coś ślicznego z niej zrobisz;-)

kalinko czeka zapakowana

Ż
żużaczek
Gość
A to dzisiejsze zdjęcie imieninkowe - Witek dostał namiot. jak widać strzał w 10!

G
Gosik
Gość
Cieszę się, że Wam sie podobają
Mój W. właśnie nas określił jako Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
Ale jakie to potrzebne do życia:-) takie towarzystwo. Jesteście przeciwwagą do tego mojego zgreda i krytykanta.
Żużaczku właśnie się zastanawiałam nad tym czy z doniczki nie zacznie odpadać farba, W. stwierdził, że tak własnie będzie. Trzy z nich to osłonki, ale jedna to doniczka. Dzięki za radę
I dzięki za serwetkę, dam Ci na wymianę taką w beżowe kwiaty, tez kupiłam cały komplet. Zaprezentujemy sie na śmierć

Żużaczku właśnie się zastanawiałam nad tym czy z doniczki nie zacznie odpadać farba, W. stwierdził, że tak własnie będzie. Trzy z nich to osłonki, ale jedna to doniczka. Dzięki za radę

Ż
żużaczek
Gość
gosik najlepiej polakierowac poliuretanem - ale - wystrczy, że zostawisz nawet mikroskopijny niedomaliwany fragmencik a całość szlag trafi. Wilgoć podsiąknie i wszystko zacznie się łuszczyc. Wyjsciem jest wyklejenie całosci gruba folia ogrodniczą. W spawie innych porad zapraszam na GG alebo na watek decoupagowy na BB (zeby bialostocczanek nie zasmiecać)
Bardzo dzięki za serwetkę!!
Może spotkamy się na mini warsztatach decou? Służę darmowymi radami

Bardzo dzięki za serwetkę!!
Może spotkamy się na mini warsztatach decou? Służę darmowymi radami

G
Gosik
Gość
To na BB jest wątek decoupagowy? Co do wspólnego decoupagowania to pomysł puchatkowy, ale czasu i możliwosci narazie brak. Te doniczki to tak z doskoku robiłam-10min tu 10 min tam
Ale co sie odwlecze to nie uciecze.

reklama
Podziel się: