reklama
Ż
żużaczek
Gość
kokoko...znioslam jajko
Ż
żużaczek
Gość
Serenissimus pulcherimus. Piekne. Choc ja nie świętuje jajkowo, u nas nie ma pisanek, ale doceniam artyzm.
Mój średni syn własnie poszedł do łózka z misiem otulonym w niebieska capkę i kocyk, bo- powiedzial- w domu jest zimno i misio zmarznie w nocy.
Hmmm...
Jakis nawrót dziecięctwa?W wieku 6 lat?
Nigdy nie spal z misiem, z wiertarka i owszem...ale z misiem?????
Jutro do pracy......jesli powiem nie chce mi się, uwierzycie?
Najgorsze pierwsze pol godziny po wstaniu...potem jakos idzie.
jutro mam otwarta lekcje dla 10 nauczycielek plus dyrekcja z wykorzystaniem prezentacji power point...trzymac za mnie kciuki.
No i dzisiaj szylismy ze sredniaczkiem motyle z filcu, jak bedemiala czas to wam wkleje. I choc on szyl pierwszy raz w zyciu, nasze motyle niewiele sie róznią!:-) Ale grunt to entuzjazm.
Mój średni syn własnie poszedł do łózka z misiem otulonym w niebieska capkę i kocyk, bo- powiedzial- w domu jest zimno i misio zmarznie w nocy.
Hmmm...
Jakis nawrót dziecięctwa?W wieku 6 lat?
Nigdy nie spal z misiem, z wiertarka i owszem...ale z misiem?????
Jutro do pracy......jesli powiem nie chce mi się, uwierzycie?
Najgorsze pierwsze pol godziny po wstaniu...potem jakos idzie.
jutro mam otwarta lekcje dla 10 nauczycielek plus dyrekcja z wykorzystaniem prezentacji power point...trzymac za mnie kciuki.
No i dzisiaj szylismy ze sredniaczkiem motyle z filcu, jak bedemiala czas to wam wkleje. I choc on szyl pierwszy raz w zyciu, nasze motyle niewiele sie róznią!:-) Ale grunt to entuzjazm.
A u nas pruszy sniegiem, jakby ktos pierzyny w niebie rozruł....
Sypie i zasypuje nas.
Witam snieznie, kuligowo- jutro moj starszy syn z klasa na kulig jedzie!
Pa pa pa pa, papapapa...pędza pędza sanie, góralskie konkiki...znacie to???
lekcja poszła mi wspaniale, 10 nauczycieli było i dyrekcja, wszystko jak w zegarku poszlo, dzieciaki stanęły w stresie na wyskokości zadania....
Mężowa mama czyli moja wesolutka teściowa zachorowala,leży pod pierzynka z grypa, gorączka, donosimy jej herbarke i pocieszamy.
Joanatan zdrowszy, tylko od antybiotyku rozregulował mu sie brzuszek, no trudno, grunt, że ucho nie boli.
Podobno kolo szczecina widziano juz klucze ptaków! Czytalam wczoraj w necie.
Jedynie słuszny klucz
w jedynie słusznej sprawie tworzą żurawie.
Jak pisal mój prywatny guru Andrzej Poniedzielski.
Sypie i zasypuje nas.
Witam snieznie, kuligowo- jutro moj starszy syn z klasa na kulig jedzie!
Pa pa pa pa, papapapa...pędza pędza sanie, góralskie konkiki...znacie to???
lekcja poszła mi wspaniale, 10 nauczycieli było i dyrekcja, wszystko jak w zegarku poszlo, dzieciaki stanęły w stresie na wyskokości zadania....
Mężowa mama czyli moja wesolutka teściowa zachorowala,leży pod pierzynka z grypa, gorączka, donosimy jej herbarke i pocieszamy.
Joanatan zdrowszy, tylko od antybiotyku rozregulował mu sie brzuszek, no trudno, grunt, że ucho nie boli.
Podobno kolo szczecina widziano juz klucze ptaków! Czytalam wczoraj w necie.
Jedynie słuszny klucz
w jedynie słusznej sprawie tworzą żurawie.
Jak pisal mój prywatny guru Andrzej Poniedzielski.
Ż
żużaczek
Gość
Nie patrzcie na śnieg...popatrzcie tutaj i natchnijcie dusze.....
Cztery Strony Swiata - Prezentacja dorobku
Cztery Strony Swiata - Prezentacja dorobku
reklama
Podziel się: