reklama
Ż
żużaczek
Gość
agak bardzo prosze 0856762239
gabinet 0857454545
gabinet 0857454545
G
Gosik
Gość
Dziewczyny, byłam wczoraj w kinie na "Rysiu". To miała być niby dalsza część "Misia". Jakby to ująć....żałosne, żenujące, aż smutno sie robiło. Zgroza, że to aż takie g...o. Brak słów normalnie. NIE POLECAM.
Ale i tak, byłam zachwycona, bo to było nasze pierwsze wyjście bez Zosi od ponad pół roku
A co, trzeba wykorzystać teściową
Żużaku, cudności
Czy to z tego samego źródła co komódka, którą wklejałam?
Ale i tak, byłam zachwycona, bo to było nasze pierwsze wyjście bez Zosi od ponad pół roku

Żużaku, cudności

Ż
żużaczek
Gość
gosik a nie wiem. tak przypadkiem wyszperalam
minia1976
Wredna ;o)
Słyszałam Gosik, że "Ryś" to straszna szmira zupełnie nieporównywalna do pierwszej części. Smutne :-(
Pytanko do mamuś trochę starszych dzieciorków... Możecie mi polecić jakiś dobry wózeczek typu "parasolka". Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie, a może wogóle to wydawanie kasy i wydziwiam :-)
Pytanko do mamuś trochę starszych dzieciorków... Możecie mi polecić jakiś dobry wózeczek typu "parasolka". Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie, a może wogóle to wydawanie kasy i wydziwiam :-)
Hej.
Miniu, nigdy nie mialam paasolki, ale ja nie mieszkam w miescie, a na nasze drogi musi byc niezly wozik, z oponami porzadnymi.
Jak dzieciaki mi podrastaly, po prostu wozilam je rowerem na siodelku takim dla dzieci.
Co do Rysia...ostatni film polski, ktory mnie poruszyl to Jak u Pana Boga za piecem.
Wspanialy! Inne jakos nie. Rysia nie widzialam, ale jak widac nie trzeba zalowac.
Zuzuzazku wspaniale to, co wyszperalas.Te meble! te drzwi! Oliwki!
Juz wiem czym sie zainspiruje przy urzadzaniu letniek kuchni. Maz mi wybudowal, wiosna kryjemy, a latem gotujemy. Prawdziwy piec chlebowy z kafli bedzie, i wedzarka na zewnatrz, i mam taki luk zamiast drzwi do jadalni...zrobie prowansalsko.
Takie drzwi! O!
Miniu, nigdy nie mialam paasolki, ale ja nie mieszkam w miescie, a na nasze drogi musi byc niezly wozik, z oponami porzadnymi.
Jak dzieciaki mi podrastaly, po prostu wozilam je rowerem na siodelku takim dla dzieci.
Co do Rysia...ostatni film polski, ktory mnie poruszyl to Jak u Pana Boga za piecem.
Wspanialy! Inne jakos nie. Rysia nie widzialam, ale jak widac nie trzeba zalowac.
Zuzuzazku wspaniale to, co wyszperalas.Te meble! te drzwi! Oliwki!
Juz wiem czym sie zainspiruje przy urzadzaniu letniek kuchni. Maz mi wybudowal, wiosna kryjemy, a latem gotujemy. Prawdziwy piec chlebowy z kafli bedzie, i wedzarka na zewnatrz, i mam taki luk zamiast drzwi do jadalni...zrobie prowansalsko.
Takie drzwi! O!

minia moja kolezanka ma taki wozeczek i sobie chwali
zreszta i ja go prowadzilam i fajny jest
cos w tym stylu
WÓZEK SPACEROWY BABY DESIGN BUNNY2007 3 GRATISY!! (167086385) - Aukcje internetowe Allegro
zreszta i ja go prowadzilam i fajny jest
cos w tym stylu
WÓZEK SPACEROWY BABY DESIGN BUNNY2007 3 GRATISY!! (167086385) - Aukcje internetowe Allegro
Ż
żużaczek
Gość
kalina potrzebna mi ta najbardziej prowansalska kuchnia. Mozesz mi j na e-maila przesalac?
reklama
Podziel się: