reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ZAWSZE jest wspaniały wieczór, maniu, wiesz? jam bardzo wesoła istota, a to najlepszy afrodyzjak, taka chichocząca zona.
A do tego pomidoróffka...i szaroltka...:-)

reklama
porannie i lawendowo....
DSC04342.JPG

słonecznie i kwieciscie
DSC04345.JPG

Czy mozna zaopiekowac sie taka tacą? Albo zamwić? Zapłacę każdą cenę! :-)
I żebys jeszcze do kompletu zrobila podkładki korkowe z lawendowym wzorkiem pod szklanki.Znaczy spod korkowy, a wierzch taki lawendowy. śliczne nieziemsko!
A ja juz pieke szarlotkę, juz starszy poodkurzal, posłał łózka i teraz ma godzinke na komputer. Mlodszy ogląda Ziarno, a najmniejszy szwenda sie, ale w donrym humorze- noc bez gorączki! Po 3 dawkach antybiotyku przestał wyć, czyli to uszko go juz nie boli chyba.:-)
Mania mruczalska, ty na haju hormonowym jestes, mnie się w ciązy ciągle chciało, ciągnęło mnie do męża straszliwie. Nie, żeby teraz nie ciągnęło, ale ciąza to najlepszy afrodyzjak. Wykorzystuj, odpada strach ANTYKONCEPCYJNY, nie zajdziesz w ciążę, bo juz jestes w ciązy, co za luz psychiczny! :-)
Jestem w domku, strasznie szczęsliwa. Sobote kocham normalnie. Podtacowuję sobie po pokojach ze ścierka do kurzu, nucac pod nosem, słucham na cały regulator Buena Vista Social Klub, przepieknie.
Minus 16 u nas.
Za oknem, po w domku 23.
A jakie słońce!
No zmykam do odkurzania. albo nie, kawke wypije i powiem teściowej co mi sie śniło.
:-)

Taca lawendowa jest moja!!!!!!!!!!!!!
Dogadalam sie z maestro Joujaque i teraz mi zazdrośćcie!
Podam wam na tej tacy kawę, jak do mnie wpadniecie!

:-)

reklama
Do góry