reklama
wilcze_uroczysko
Zaciekawiona BB
Czesc Dziewczyny
Musze sie Wam pochwalic ze rodzinka sie nam powieksza. Jul bedzie miec braciszka lub siostre. We wrzesniu
Ja niestety, mam za soba pobyt na patologii i tak jak w poprzedniej ciazy pierwszy trymestr spedzam w lozku.
Ale co tam, wazne zeby dzidzis byl zdrowy
Monika
Musze sie Wam pochwalic ze rodzinka sie nam powieksza. Jul bedzie miec braciszka lub siostre. We wrzesniu
Ale co tam, wazne zeby dzidzis byl zdrowy
Monika
Ż
żużaczek
Gość
minia stawiam na zimno albo nudę.....

Monika ale żeś się objawiła.....dużo zdrówka i powodzenia!

Monika ale żeś się objawiła.....dużo zdrówka i powodzenia!
wilcze_uroczysko
Zaciekawiona BB
Dzięki Żużaczku, ja tu do WAs czesto zagladam,zle nie zawsze mamczas pisac
Co niżu/wyżu demograficznego. Slyszalam ze ten rok ma sprzyjac prokreacji. Ponoc taki uklad planet
W naszym przypadku to raczej jednak zaburzenia hormonalne po odstawieniu malej od piersi
Co niżu/wyżu demograficznego. Slyszalam ze ten rok ma sprzyjac prokreacji. Ponoc taki uklad planet
W naszym przypadku to raczej jednak zaburzenia hormonalne po odstawieniu malej od piersi
Ż
żużaczek
Gość
hehe...co do mojago zdania to układ "planet" zwłaszcza na "najwyzszym firmamencie" jest jak najbardziej niekorzystny pod względem prokreacyjnym

wilcze_uroczysko
Zaciekawiona BB
ironia losu, widac
a tak serio to uklad gwiazd nad tym krajem, zdecydownie bedzie miec wplyw na wrost emigracji.. Jeszcze troche tych cyrkow, i zostana tu sami emeryci..
a tak serio to uklad gwiazd nad tym krajem, zdecydownie bedzie miec wplyw na wrost emigracji.. Jeszcze troche tych cyrkow, i zostana tu sami emeryci..
reklama
Podziel się: