reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosiu jak miałabym rodzić pod mostem czy w łapskim szpitalu to bym wolałam rodzić pod mostem
nie wiem kto ci powiedział że w Łapach super się rodzi
ja mam troche schizy bo jeszcze jestem przed wizytą u doktorka i boję się trochę czy wszystko jest w porządku czy pęcherzyk się rozwinął i w ogóle...
a pojde pewnie w nast tyg żeby już było coś widac

reklama
No no Joaśka, przyznam się, że kopara mi opadła i jeszcze jej z podłogi nie pozbierałam. :-D
Heheheheh w Łapach się super rodzi, dobre. To dlaczego ja tam nie rodziłam he? :confused:

Ja to bardzo chcem rodzic na Warszawskiej,w tej chwili jest juz po remoncje sa sale przystosowane do porodow rodzinych poniej salki sa 2 osobowe lazienka na miejscu,a zreszto nawet jesli by nie bylo remontu to i tak bym chciala tam rodzic pewnie dla tego ze tam rodzilam synka

jola a ja wlasnie dla tego, ze tam rodziłam pierwszego, to bym się na brzuchu czołgała byle dalej od warszawskiej. sale sa przystosowane, personel nie bardzo - przy odzielnych salach do rodzinnych jest taka sama co kiedys liczba lakarzy co owocuje tym, ze przy pełnym obłozeniu lekarze lataja od sali do sali i tyle z ich pomocy.

.....wiem, że nie tu pora i nie tu miejsce.... alepokryłam ja specjalnym woskowym werniksem, moze da się obejżeć?
DSC04336.JPG

Mi się podoba Żużaczku. A co do schiz to ja na początku miałam największe. To poprostu zależy od tego kto się czego boi najbardziej.
Joaś, będzie dobrze. Wszystko będzie ok:happy: Może mi się Łapy pomyliły z Augustowem i Sokółką:baffled: Macie jakiś most w Łapach?hehehe;-)

Heheheheh Gosik mamy most, wiadukt i wielki kolejowy przez Narew pod Uhowem :-D

Żużak mi też się podoba, na czym to malowałaś, chodzi mi o tą "starą" deseczkę czy co to jest.... ?

Dziewuszki, może któraś z Was ma namiary na dobrego ortopedę dziecięcego?

Agak jak tam Patryś? Melduj :-)

reklama
minia ale avaterek boooomba!
malowałam na autentycznej starej desce - ale dodatkowo deska była impregnowana paroma preparatami i pokryta żywicą syntetyczną.

Do góry